Vesti proaste pentru fanii Sony – compania isi reduce prezenta in India

0
Share Button

La o recenta intalnire cu investitorii, cei de la Sony au declarat ca nu se vor mai concentra prea mult pe pietele selecte asa cum ar fi China, India si Statele Unite, acolo unde performanta device-urilor lor, nu a fost satisfacatoare.

Pentru reparatii Sony efectuate de cei mai buni profesionisti, intra cu incredere pe Service-Gsm.ro!

Sony se asteapta ca piata smartphone-urilor din aceste 3 tari sa creasca cu doar 0.3%, explicandu-si astfel decizia de a nu se mai concentra pe aceste regiuni. Xperia Blog, care a avut acces la prezentarile din cadrul intalnirii, dar si la alte materiale pe care Sony le-a pus la dispozitie, confirma si ei acelasi lucru, spunand ca Sony se va concentra numai pe regiunile in care se preconizeaza vanzari destul de mari si in care piata de smartphone-uri este intr-o crestere sustinuta, de la an la an.

In afara de China, India si Statele Unite, este foarte posibil ca Sony sa-si restranga afacerile chiar si pe piata din Brazilia. Cel mai probabil Sony Mobile va incerca sa se concentreze pe pietele din Asia de Est (inclusiv Japonia), in Europa si in Orientul Mijlociu.

Concluzia acestor rapoarte a fost ca “Sony incearca sa-si pastreze afacerile pe piata latino-americana si din alte regiuni din Asia sau Pacific”.

Prioritatea acestei companii este sa-si mentina nucleul de concentrare pe segmentele cu cea mai mare valoare adaugata si sa continue prin a-si dezvolta afacerile prin diferentierea produselor.

In acelasi timp, chiar si pe aceste piete Sony se asteapta la o concurenta destul de mare, mai ales cand vine vorba despre modele de smartphone-uri midrange. Chiar si la cele low-end (de buget), concurenta este din ce in ce mai mare.

Mai devreme in acest an, cei de la Sony au introdus o noua serie Xperia X, ce a inlocuit ultimul flagship Xperia Z. Mai mult decat atat, au renuntat la seriile Xperia C si Xperia M.

Toate aceste decizii, par sa confirme lucrurile prezentate in raport si anume ca Sony se va retrage usor-usor de pe aceste piete si ca se vor concentra mai mult pe ultima serie produsa, Seria X.

Daca ne aducem bine aminte, la Mobile World Congress 2016, compania a anuntat un rebranding pentru Xperia, acum concentrandu-se pe un ecosistem de device-uri interconectate, dar si pe conceptia si productia unor smartphone-uri noi.

Sony Xperia X performance a fost lansat impreuna cu Xperia X simplu si Xperia XA, la Mobile Congress 2016. Sony Xperia Xa va fi disponibil si va intra in vanzare undeva la sfarsitul verii acestui an.

Re-branding-ul va fi in primul rand unul estetic, dar va exista si o serie de smartphone-uri cu totul noua. Noul Xperia X va personifica viziunea de brand a Sony pentru comunicatiile viitoare, prin device-uri conectate, capabile sa schimbe modul in care oamenii interactioneaza cu lumea. Sony Xperia X, X Performance si Xperia XA vor veni in culorile alb, negru-grafit, galben-lamaie si auriu.

De asemenea, vor fi puse la dispozitie foarte curand si accesorii pentru aceste telefoane: carcase, huse, battery-pack-uri, etc.

cat costa o optimizare seo

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ