Tricoul personalizat il reprezinta pe om

0
Tricoul cu imagini personalizate
Share Button

Haina face pe om, tricoul personalizat il reprezinta. Se discuta adesea despre proverbul „haina il face pe om”, foarte multi spun ca este important modul in care ne imbracam, calitatea materialelor, firma de la care cumparam, etc.

Altii contesta insa acest aspect, sustinand ca daca ai o haina mai ieftina nu inseamna ca nu esti un om deosebit.

Tricourile personalizate ii reprezinta pe oameni. Daca am spus acest lucru, atunci sa detaliem. Tricoul este o piesa de baza in garderoba oricarui om, fie el copil sau adult, care este purtata mai ales vara, dar daca are maneca lunga in orice anotimp.

Este o piesa mai simpla, daca ne gandim la croiala, dar poate capata accente speciale, daca este personalizata. Prin metoda personalizarii oferita in ateliere speciale, niciun tricou nu mai ramane doar un articol de imbracaminte modest.

Motivatia unui imprimeu special pe un tricou simplu este diversa, pornind de la dorinta de a imbraca ceva diferit, pana la a oferi un cadou unui prieten sau a-l purta la anumite evenimente. Pentru ca sunt personalizate, aceste tipuri de tricouri il vor reprezenta intocmai pe cel care le poarta, pentru ca alegerea este proprie.

cat costa o optimizare seo

Si in cazul in care a fost primit drept cadou, dar nu este pe gustul dorit, nu va fi imbracat, desi acest lucru nu este de dorit. Din nou inseamna ca tricoul personalizat este dificil de realizat pentru altcineva, ca mesaj sau imagine imprimata trebuie sa reprezinte persoana respectiva.

Sunt si unele situatii in care totusi tricoul personalizat nu reprezinta intocmai persoana respectiva, si anume cand se doreste sa se atraga atentia prin mesaje mai dure, sau prin mesaje funny care nu sunt pe gustul persoanei, sau la evenimente unde este obligatoriu un anume tricou. Faptul ca in aceste cazuri, tricourile nu reprezinta personalitatea, in final aproape sigur, nu vor fi purtate prea des sau aproape deloc.

Prin urmare, tricouri personalizate, ca orice haina care il face pe om, nu sunt doar o amprenta a modei, si in mod sigur o amprenta a personalitatii, si reprezinta stilul propriu, pentru ca se fac pe comanda, caz in care nu poate dicta decat parerea personala, stilistul sau cel care produce tricoul personalizat nu poate decat sa indice modul de imprimare, sau sa ofere cateva sfaturi, care daca nu corespund propriei personalitati, vor trece neascultate.

Evident, tricoul personalizat cu text este o dovada in plus a caracterului persoanei, o exprimare a modului si conceptiilor de viata.

Tricoul cu imagini personalizate este o reflectare mai profunda a unor ganduri care nu pot fi scrise, dar se pot transmite prin imagine. Purtand si mesaje sociale, tricourile de acest tip pot deveni model pentru cei din jur, pot atrage atentia asupra unor evenimente din viata sociala.

In concluzie, acest tip de imprimare pe tricouri reprezinta cel mai bine personalitatea omului, prin haine, si intareste chiar proverbul vechi – „haina il face pe om”, dar nu prin calitatea materialului, ci prin mesaj si imagine alese cu mare grija pentru a se obtine un efect deosebit.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ