Totul despre incarcatoare wireless

0
Totul despre incarcatoare wireless
cat costa o optimizare seo
Share Button

In afara de a deveni mai mari, smartphone-urile continua sa primeasca – pentru lipsa unui cuvant mai bun – mai sticloase. Din fata in spate, corpurile multor dintre cele mai noi smartphone-uri sunt compuse din sticla.

Tendinta nu face parte dintr-o conspiratie larga care va face sa va distrugeti telefonul, astfel incat sa cumparati unul nou. In schimb, sticla permite ca energia sa treaca prin telefon, astfel incat sa poata fi incarcata fara fir. Tehnologia se bazeaza pe inductia magnetica, care implica folosirea unui curent electric pentru a genera un camp magnetic, creand tensiune care alimenteaza telefonul fara a va conecta un fir.

Multi oameni sunt incantati de incarcarea fara cabluri. Un studiu efectuat de SurveyMonkey a constatat ca tarifarea wireless a fost cea mai anticipata caracteristica in noile modele iPhone de anul trecut. Cu toate acestea, intr-un sondaj realizat de firma de cercetare IHS, doar 29% au declarat ca au folosit taxarea wireless anul trecut.

Aceasta se poate datora faptului ca incarcarea fara fir nu este cu adevarat wireless. Oamenii de obicei au nevoie de accesorii de la companii ca Samsung, Mophie si Anker – care, in general, arata ca covorase si standuri pe care le puteti seta telefonul dvs. – pentru a porni fara fir. Si in timp ce nu trebuie sa conectati un cablu la telefon, accesoriile trebuie sa fie conectate la o priza. Iti recomand sa cauti incarcatoare wireless..

Exista si un compromis: Incarcarea fara fir este mai putin eficienta la transferul de energie decat un fir si astfel este mai lenta la reumplerea unei baterii. (Mophie a spus ca, in general, atunci cand ambele tipuri de incarcatoare erau pe aceeasi putere, wireless era cu 15% mai lent.)

Charlie Quong, vicepresedinte pentru dezvoltarea produselor pentru Mophie, a declarat ca plasarea incarcatoarelor fara fir in zonele in care oamenii au petrecut mult timp – cum ar fi dormitorul, masina si biroul – le-ar putea permite sa isi scoata mai repede telefoanele prin eliminarea hassle-ului de conectare .

Produsele ii ajuta pe oameni sa se incarce de-a lungul zilei fara a trebui sa parcheze in mod deliberat telefonul “, a spus domnul Quong. “Este intr-adevar, foarte convenabil.”

Ca un sceptic vechi al incarcatoarelor fara fir, am fost dornic sa gasesc o aplicatie utila pentru aceasta tehnologie. Asa ca am imprastiat incarcatoarele in jurul punctelor focale ale rutinei mele zilnice: in noaptea mea, in masina, in servieta, pe birou si pe o masa.

In cele din urma, as lua in considerare pastrarea unui incarcator fara fir numai in dormitor sau intr-o servieta. Iata ce am gasit.

In acest caz, standul de incarcare a fost benefic. Mi-a ridicat telefonul intr-un unghi pentru a transforma telefonul intr-un ceas desteptator – cu o bataie rapida pe ecran, puteam sa vad in acel moment, sa dezactivez o alarma sau sa vad o alerta din calendar. In noaptea cand luminile au fost oprite, fixarea telefonului pe doc era mai usoara decat sa se rataceasca in jurul unui cablu pentru conectare. Si incarcarea mai lenta nu avea importanta, pentru ca dormeam.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ