Tipuri de imprumuturi oferite de casele de amanet

0
Tipuri de imprumuturi oferite de casele de amanet
Share Button

In zilele noastre sunt o multime de persoane care se confrunta cu lipsa banilor si cu probleme de ordin financiar, iar pentru ca aceste probleme sa se rezolve cat mai rapid, oamenii vor trebui sa faca rost rapid de banii necesari pentru remedierea problemelor.

A face rost de bani insa, cu siguranta poate reprezenta o problema dificila pentru persoanele care nu au de unde sa se imprumute, iar in zilele noastre cand nici locurile de munca nu mai sunt foarte sigure, cu siguranta nici imprumuturile bancare nu se mai acorda atat de usor.

In aceste conditii, oamenii ar putea sa inceapa sa se gandeasca din ce in ce mai serios sa treaca pragul unei case de amanet, pentru a solicita un imprumut de la o astfel de societate.

Casele de amanet, in trecut ofereau imprumuturi persoanelor care girau cu bijuteriile pe care le detineau. Aceste case de amanet le ofereau oamenilor bani cu imprumut, in functie de cat de valoroase erau bijuteriile cu care acestia girau.

Odata cu trecerea timpului insa, si cu evoluarea tehnologiei, lucrurile au inceput sa se schimbe, iar casele de amanet au inceput sa ofere si alte servicii.

cat costa o optimizare seo

Datorita faptului ca telefoanele au evoluat foarte mult, au aparut pe piata si tabletele, televizoarele sunt din ce in ce mai performante, casele de amanet le ofera posibilitatea clientilor sa isi amaneteze si aceste lucruri.

Acesta lucru este unul imbucurator, pentru ca in acest fel, chiar si persoanele care nu detin bijuterii, pot sa isi amaneteze produsele electronice, pe baza unui contract de amanet electronice, iar astfel vor primi suma de bani de care au nevoie.

Ei bine, pe langa amanetarea bijuteriilor si amanetarea produselor electronice, se pare ca de ceva timp, casele de amanet ofera si imprumuturi de genul amanet masini sau amanet auto.

Desi pare greu de crezut, exista o multime de case de amanet care ofera sume mari cu imprumut, iar clientii care au nevoie de o astfel de suma mare de bani pentru o perioada scurta de timp, pot sa gireze chiar si cu autoturismele pe care le detin.

Pentru a se putea incheia un contract de amanet pentru amanetarea unui autoturism, clientul in momentul in care trece pragul casei de amanet trebuie sa aiba in primul rand asupra sa cartea de identitate pentru a dovedi ca este major.

Mai apoi, pentru a se putea incheia contractul de amanet, clientul trebuie sa prezinte cartea de identitate a masinii si certificatul de inmatriculare al acesteia, daca masina este bunul sau personal.

In cazul in care masina este detinuta de firma sa, atunci pe langa toate aceste documente, clientul trebuie sa mai prezinte o copie a certificatului de inregistrare al firme in Registrul Comertului.

Odata prezentate toate aceste documente, daca suma oferita in schimbul masinii este pe placul clientului, acestuia nu ii mai ramane decat sa semneze contractul de amanet, si sa predea masina si cheile, pana in momentul in care isi achita datoria, si se intoarce dupa masina.

Un asemenea contract este valabil initial pe o perioada de 30 de zile, dar se poate prelungi automat, daca exista solicitare din partea clientului.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ