Surse de iluminat: Furtunul cu led-uri

0
cat costa o optimizare seo
Share Button

Un astfel de furtun cu led-uri, este o sursa de iluminat decorativa, extrem de populara, ce poate fi folosita atat in interior cat si in exterior, impreuna cu accesoriile potrivite, oferind un aspect vizual deosebit si o buna iluminare.

Iata prezentate mai jos, cateva dintre modurile in care acesta poate fi utilizat cu succes, exploatandu-i-se la maxim toate calitatile.

Tuburile tip furtun luminos sunt flexibile, sunt versatile si ideale pentru iluminare si decorare, fiind usor de modelat sub extrem de multe forme. Cu ajutorul unui astfel de element de iluminat se pot decora fatadele cladirilor, gradini, plaje, restaurante si terase.

Acest furtun luminos poate fi transformat cu succes in obiecte si figurine decorative din vitrina unui spatiu comercial sau expozitional, in decoratiuni stradale si pentru casa, ori in elemente decorative de Craciun, etc.

In perioada sarbatorilor de iarna, care reprezinta cea mai vesela perioada a sezonului rece, sau chiar a intregului an, aceasta sursa de iluminat este extrem de des intalnita.

Printre principalele motive pentru care aceasta perioada este atat de indragita si de magica, se numara si decorarea casei cu diverse lumini, pornind de la bradul de Craciun pana la decorarea geamurilor sau a curtii, moment in care, utilizarea unui astfel de furtun este cea mai buna alegere.

In general, furtunul cu Leduri poate fi si portionat si impartit in mai multe segmente, locurile de sectionare sunt marcate, la fiecare metru liniar de furtun, astfel incat sa se poata crea mult mai usor diverse figurine decorative, luminoase de Craciun.

Culoarea LED-urilor Furtunelor Luminoase poate fi albastra, rosie, verde, alba, mov, multicolora, alb cald, albastru cu rosu, albstru cu alb, materialul exterior fiind transparent, necolorat, lasand sa se vada cat mai clar luminile, oferind un adevarat spectacol vizual.

Furtunurile cu LED sunt perfecte si pentru a fi montate in jurul mobilierului, formand un contur luminos, adaugand astfel o nota placuta ambiantei din camere.

In plus, stralucirea led-urilor, in cazul utilizarii unei lumini albe calde, neutre sau reci, ar putea actiona ca o lumina de noapte, reprezentand un ajutor minunat pentru momentele in care doriti sa va gasiti drumul prin camera in mijlocul noptii.

Aceste produse ar arata minunat sub ramele de pat, pe langa mese, pe sub canapea sau in baie in jurul oglinzii.  De asemenea, biblioteca este un alt element pe care il puteti decora cu un furtun de iluminat.  Rafturile umplute cu carti, medaliile, trofeele ar arata minunat inconjurate de o raza luminoasa, oferita de led-urile furtunului luminos.

Furtunul luminos emite lumina uniform pe toata lungimea acestuia, fiind extrem de versatil, avand in vedere ca poate fi taiat, curbat si foarte usor de instalat pe suprafetele diferitelo materiale cum ar fi: lemn, plastic, otel, ziduri etc., luand cu usurinta forma obiectului dorit.

Poate fi indoit extrem de usor si fara a fi necesare unelte speciale, iar montajul poate fi facut folosind cleme de prindere, usor si fara a va da prea multe batai de cap.

Furtunul luminos poate tine loc de lumini arhitecturale pentru baldachin, coridoare, ferestre, arcade, scari, trepte, tavane false, lumina de efect pentru zone in care aveti expuse tablouri, reprezentand o decoratiune spectaculoasa si ieftina pentru baruri si cafenele dar si un element deosebit pentru living, magazine, vitrine de prezentare, etc.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ