Sistemele de dozare automata a substantelor pentru piscine

0
Sistemele de dozare automata a substantelor pentru piscine
Share Button

Sunt tot mai multe persoane care au piscine si care observa avantajele unor sisteme automate care sa masoare parametrii apei din piscina si care sa dozeze substantele pentru intretinere.

Fiind create pentru a controla o dezinfectare cat mai corecta cu ajutorul clorului si oigenului actiiv dar si pentru a mentie o buna valoare a pH-ului la cote notame aparatele pentru dozare si tratarea apei sunt atat economice cat si eficiente.

Toate aceste sisteme permit si dozarea substantelor chimice care regleaza ph-ul si dezinfecteaza apa in functie de nevoi pentru a se atinge toate valorile ideale admise, automat si permanent. Utilizand aceste echipamente cei care au piscine sunt mult mai putin ocupati de intretinerea piscinei si se utilizeaza mult mai eficient produsele pentru tratarea apei.

Pentru mai multe informatii va recomandam sa intrati pe Piscinepremium.ro.

Sistemul de tratare penru apa din piscine cu un volum care nu trece de 150 mc este un sistem de tratare pentru apa automat prin dozarea oxigenului activ si a pH-ului. Acest reguator are ca si efect tratarea apei care se afla in psicina astfel incat sa putem sa ne bucuram si de o calitate dar si de un standard al apei ridicate.

cat costa o optimizare seo

Caracteristicile si functiie unui astfel de aparat sunt:

Regulator si dozator cu functii de mentinere si de ajustare permanenta a nivelului de oxigen, dozator cu functi de ajustare si mentinere in pemanenta a pH-ului, tratarea automata a apei aflata in piscina si usurinta pentru exploatarea ei, mentinerea si dozarea zilnica a oxigenului aciv si a unui bun pH, avertizor cu led pentru functionare.

Un alt sistem automat pentru tratarea apei din piscina se bazeaza pe clor. Este un sistem care trataeaza apa in mod automat dozand clorul si pH-ul si mentinand la un nivel prestabilit acesti parametrii foarte importanti.

Principala funcite a unui astfel de sistem este mentinerea nivelului de clor, dozarea si tratarea apei aflata in piscina in asa fel incat sa ne bucuram de calitatea foarte buna si un standard bun al apei care se alfa in piscina.

Printre principalele functii putem ale aparatului Stagium pro putem sa enumeram:

– Regulator si dozator cu functii de mentinere si de ajustare permanenta a clorului
– Doazator si regulator cu functii de mentinere si de ajustare permanenta a pH-ului din apa.
– Sistem pentru tratarea automata a apei care se alfa in piscina si usurinta pentru exploatarea lui,
– Menitnerea si dozarea zilnica a clorului si pH-ului din piscina,
– Leduri pentru avertizarea stadiului de functionare.

Sterilizarea prin raze UV a apei aflata in piscina este una din cele mai sigure metode prin care se poate face dezinfectia apei. Baceriile si alte microorganisme se distruf aproximativ in totalitate in momentul in care trec prin dreptul unei lampi cu ultraviolete.

Atunci cand bacteriile, microorganismele si virsuii sunt expuse la radiatii ultraviolete se va distruge capacitatea lor de a se reproduce si asta inseamna ca nu mai sunt un pericol entru santate.

Sterilizarea apei cu raze ultraviolete este sigura pentru mediu si nu necesita manipularea sau stocarea chimicalelor periculoase, nu exista un risc de supradozare  prin comparatie cu operatiunea de clorinare si nici e ozonare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ