Sfaturi pentru optimizarea site-ului tau

0
Sfaturi pentru optimizarea site-ului tau
cat costa o optimizare seo
Share Button

In ultima vreme tot mai multe persoane isi fac site-uri din diverse motive si tot mai multi au constientizat nevoia de a avea un site si de a fi prezenti in mediul online. Noi recomandam tuturor celor care au site-uri indiferent cat de vechi sau noi ar fi acestea sa apeleze la servicii de optimizare site.

Sunt persoane care au inteles ca aproape toti clientii se afla in mediul online si isi petrec cel mai mult timp pe internet motiv pentru care au ajuns la concluzia ca este cel mai sanatos pentru o afacere sa existe pe internet, sa aiba un site si un loc unde sa poata interactiona cu clientii.

De asemenea, sunt si magazinele online deschise de persoanele care au ajuns la concluzia ca oamenii au inceput sa prefere sa cumpere anumite lucruri de pe internet si s-au decis sa ajunga si la clientii care cumpara online.

In acelasi timp mai sunt si persoanele care considera ca au ceva de spus celorlalti si isi fac site-uri pentru a se exprima, si ne referim in general la bloggeri. Pe langa toate acestea exista si ziarele online, evident, pentru ca asa cum oamenii stau pe net pentru a cumpara pot sa vrea sa vada si stiri acolo.

Indiferent de care site aveti si pentru ce l-ati facut in mod sigur aveti un public tinta la care vreti sa ajungeti altfel nu va mai  faceati site.

Pentru a ajunge la publicul tinta nu este nevoie doar sa aveti un doemeniu pe care sa existe si un site ci aveti nevoie de optimizare si de promovare pentru ca acest site sa apara pe prozitiile cat mai de sus din Google altfel grupul tinta este posibil sa nu ajunga niciodata la site-ul pe care il aveti si atunci il detineti degeaba.

In primul rand este necesar ca in prezent sa aveti un site care sa fie optimizat si pentru dispozitivele mobile pentru ca o mare parte dintre utilizatorii de internet navigheaza de pe astfel de dispozitive si atunci site-ul ar trebui sa se vada bine si pe tablete si pe telefoane si de aceea veti avea nevoie de un desig responsive care sa nu permita aparitia unor bare de scroll orizontale in momentul in care site-ul este deschis pe ecrane mai mici.

Dupa ce ati lamurit aceasta problema este foarte important sa determinati cuvintele cheie pe care vreti sa va indexati cat mai bine.

Noi va recomandam sa nu alegeti expresii foarte generale cu o concurenta uriasa pe ele. De exemplu daca aveti un site pe care vindeti stupi si sunteti din Arad incercati cuvinte cheie mai largi decat simplul stupi pe care este foarte posibil sa nu reusiti sa va idexati.

Puteti apela si la optimizarea pentru local si anume sa introduceti si orasul sau regiunea in cuvantul cheie si atunci veti avea stupi arad. In acest mod va adresati publicului de care sunteti interesat in primul rand si site-ul va creste mult mai repede si mai bine decat daca ati fi utilizat doar stupi si ati fi intrat la concurs cu alte mii de site-uri.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ