SEM – marketing pe motoarele de cautare

0
SEM – marketing pe motoarele de cautare
Share Button

Search engine marketing este varul platit al SEO.

In loc sa va optimizati continutul si sa-l promovati foarte mult, pentru a va prezenta in cele din urma ca un rezultat de top printre rezultatele motorului de cautare organica (care poate dura adesea cateva luni, chiar daca faceti acest lucru), puteti plati pentru a beneficia de o pozitie mai buna.

Un Smart Seo Pack de calitate pentru site-ul dumneavoastra, poate fi achizitionat pe Smartseopack.com.

Din moment ce 50% din toate clickurile ajung la primul si al doilea rezultat, veti obtine cu siguranta o multime de intrari pe site-ul dvs., dar veti si plati pentru fiecare dintre acestea.

In functie de ce cuvant cheie doriti sa va reprezinte, veti plati preturi diferite. Cuvintele cheie pe care oamenii le cauta mai mult, sunt mai competitive si prin urmare, mai scumpe. Unele cuvinte cheie pot costa cateva sute de dolari per clic, de exemplu 500$ pentru un singur clic!

Deci, in timp ce poate fi considerata o strategie excelenta, functioneaza numai daca puteti recupera imediat costurile de publicitate. Companiile arunca cu usurinta zeci de mii de dolari in campaniile Google Adwords si nu reusesc sa se asigure ca isi castiga banii inapoi.

Pentru a castiga cu SEM, trebuie sa oferiti un produs sau un serviciu platit. Cand sunteti inca in faza de producere a continutului gratuit pentru a construi un public tinta, nu pierdeti timpul cu SEM, veti pierde mai repede decat puteti scrie acest cuvant. Din fericire, evitarea greselii de a plati clicuri fara valoare nu este la fel de greu de facut.

Prin stabilirea obiectivelor de conversie, in interiorul campaniei dvs., puteti urmari exact cine a facut o achizitie din anunturile dvs. si veti sti exact cati bani ati cheltuit si cat de mult ati facut, in orice moment.

Google a publicat mai multe studii de caz ale clientilor care au cheltuit sute de mii de dolari pe Google Adwords, cu o revenire mai buna. ROI-ul lor (rentabilitatea investitiei) este adesea mult mai mare decat orice investitie pe actiuni sau imobiliara, generand de 5 ori, de 10 ori si chiar de 20 de ori mai mult, decat cheltuielile publicitare in conversii. Asta e marketingul de internet, atunci cand este facut profesional!

O sursa excelenta pentru a incepe cu Google Adwords, indiferent daca sunteti o afacere cunoscuta sau un antreprenor solo care se afla pe canapeaua sa de acasa, este Jerry Banfield. Jerry este un instructor cu norma intreaga pe Udemy si genereaza adesea venituri lunare de 30.000 $ sau chiar mai mult. Motivul pentru care a reusit sa-si mareasca atat de mult vanzarile, este Google Adwords.

Inainte de cariera sa de solo-prenor (anteprenor solo), Jerry a infiintat o agentie de anunturi cu o singura persoana angajata (el insusi), ajutand companiile cu SEM. Odata ce a avut cateva cursuri de vanzare, a continuat sa-si transfere competentele SEM in propria sa afacere.

Chiar mai bine, Jerry invata si pe altii tot ceea ce stie si majoritatea lectiilor sale sunt gratuite. De departe, cel mai bun loc pentru a incepe sa invatati Google Adwords, este cursul gratuit de pe Youtube. Acesta va ajuta prin tot ceea ce trebuie sa stiti, pentru a va stabili prima campanie SEM de la zero.

cat costa o optimizare seo

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ