Se merita sa iti cumperi un model iPhone 7 Plus in anul 2018?

0
Se merita sa iti cumperi un model iPhone 7 Plus in anul 2018?
cat costa o optimizare seo
Share Button

Dat fiind faptul ca deja le putem considera destul de vechi, foarte multa lume se intreaba daca se mai merita sa isi cumpere in anul 2018 un model iPhone 7 Plus. Ei bine, in cele ce urmeaza in acest articol vom discuta putin despre aceste terminale, pentru a vedea daca mai sunt sau nu rentabile in acest an.

Ecranul de 5.5 inch este unul ideal pentru utilizatorii care folosesc telefonul pentru filme si videoclipuri sau fel si fel de jocuri. Acesta dispune de o functie foarte importanta, si anume regina FullHD.

Apoi, procesorul Apple A10 Fusion Chip este unul foarte performant, si care in clipa de fata poate face fata cerintelor utilizatorilor, chiar daca terminalele cele mai noi de la Apple din prezent, dispun de procesoare si mai performante.

Sistemul de operare cu care telefonul a iesit din fabrica este iOS 10, insa de atunci iOSul a evoluat destul de mult, astfel ca in prezent iOS 10 este un sistem de operare invechit.

Spatiul de stocare de 32 GB poate fi insuficient pentru un utilizator care are asteptari foarte mari de la un asemenea model iPhone, insa exista si versiuni mai bune, cum ar fi modelul cu 256 GB de exemplu. Cat despre memoria RAM, aceasta este de 3GB.

Cat despre camera foto, care este fara doar si poate una dintre atractiile unui smartphone, trebuie precizat faptul ca daca discutam despre cea frontala aceasta este de 7 MP, in timp ce camera principala este de 12MP.

Dispozitivul este unul rezistent la apa si praf datorita standardului IP67, insa dispune si de o multime de alte specificatii tehnice pe masura si caracteristici speciale.

Bateria telefonului este una destul de slaba, la cei 2900 mAh ai sai, in comparatie cu toate celelalte specificatii ale telefonului. Din fericire insa, toti cei care detin un asemenea model pot opta acum pentru o husa cu acumulator iPhone, care poate si sa protejeze telefonul, dar si sa incarce bateria terminalului iPhone.

Dispozitivul dispune de foarte multe functii speciale, care pot sa fie descoperite in momentul utilizarii, asa ca datorita acestui aspect, dar si datorita specificatiilor tehnice, putem spune ca se merita achizitionarea unui model iPhone 7 Plus.

Daca stam sa ne gandim insa la faptul ca in prezent avem modele precum iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone Xs, iPhone Xs Max, telefoane care sunt mult mai noi si mai performante, putem spune ca un model iPhone 7 nu mai prea reprezinta o solutie foarte buna.

Depinde acum foarte mult de preferintele fiecaruia, dar si de suma de bani pe care un utilizator isi permite sa o cheltuiasca pentru a-si alege un smartphone.

De precizat insa este faptul ca toti cei care vor opta pentru un model iPhone 7Plus, cu siguranta se vor putea folosi de dispozitiv destul de mult timp, in cazul in care se vor ocupa de intretinerea acestuia, si vor alege cele mai bune accesorii de protectie pentru telefoanele lor.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ