Schimba-ti atitudinea cu un tricou personalizat

0
Share Button

Tricourile personalizate au intrat in atentia romanilor in special dupa anii ’90, atunci cand piata s-a democratizat si tehnicile de imprimare din import au inceput sa puna stapanire si pe piata autohtona. Probabil ca primele tricouri personalizate pe care le-am vazut, valabil pentru multa lume, sunt cele ale partidelor politice.

Sloganurile si simbolurile acestora au inceput sa-si faca prezenta pe burtile si spatele celor ce le purtau in campanie, ca ulterior sa devina haine de somn, de zugravit sau de lucrat pamantul. Ce am putea intelege de aici e ca tricourile personalizate au o viata scurta, cel putin cea publica.

Asadar, le faci cu un scop bine definit, pentru a promova o actiune tactica. De aceea e bine sa te orientezi dupa cele mai bune preturi si modele. Iar acesta e un capitol atat de mare, incat va fi greu de sesizat in acest articol, dar hai sa incercam.

cat costa o optimizare seo

Cum alegem tipul de imprimeu

Cine nu tine minte primele tricouri cauciucate pe care le purtam cand eram mici si cand toata lumea isi dorea unul. Pe cat de vechi era acel tip de imprimeu, e bine de stiut ca el era de multe ori mult mai rezistent pe langa ce se produce in momentul de fata.

De aceea ar fi bine sa ne consultam o tipografie ca DynamicPrint in privinta acestui aspect. De cele mai multe ori o intrebare referitoare la tricouri personalizate, rezolva problema: cat ma va tine imprimeul? Veti vedea ca, de cele mai multe ori, timpul de rezistenta al imprimeului se calculeaza in spalari si nu in zile sau ani.

Deci un tricou personalizat te va tine cate spalari esti tu dispus sa-i acorzi. Iar daca inainte puteai sa-ti alegi un singur model de imprimeu, fie spate sau fata, acum zonele imprimate de pe tricourile personalizate se pot intinde in lateral, sub brat sau chiar spate jos.

Tipurile de vopsele vor face ca unele sa fie mai sterse sau mai umflate, in cazul literelor. Din studiul nostru, am realizat ca cele mai ieftine ar fi cele monocrom totusi, datorita pigmentilor folositi, care sunt mai redusi fata de imprimeurile mai complexe.

Cine le foloseste

Cum spuneam si ininceputul articolului, tricourile personalizate sunt bune in orice ocazie, iar in ultimii ani a fost un adevarat boom in domeniu. Nu doar partidele politice si brandurile le-au luat in vizor, ci si micile companii sau chiar persoanele fizice.

E ziua cuiva drag si stii ca-i place o formatie sau un personaj de desene animate si nu gasesti nimic in magazin? Alege o poza HD de pe net, du-te cu ea la un atelier de tricouri personalizate si esti deja pe drumul cel bun.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ