Reguli pentru a cumpara un inel de logodna

0
Reguli pentru a cumpara un inel de logodna
Share Button

Cu siguranta in momentul in care relatia dintre tine si partenera ta decurge perfect, si amandoi aveti planuri marete si visati la un viitor impreuna, vei incepe sa te gandesti la momentul in care ii vei pune pe deget inelul de logodna.

Ei bine, desi la inceput nu te vei gandi la faptul ca alegerea inelului de logodna poate sa fie dificila, pe cand iti vei dori sa cumperi inelul, si sa faci marele pas, iti vei da seama de fapt, ca alegerea inelului este cel mai dificil obstacol pe care il ai de trecut.

Alegerea inelului de logodna se dovedeste a fi o alegere delicata, tocmai datorita faptului ca vei face o investitie mare intr-un obiect foarte valoros, care trebuie sa aiba atat o valoare sentimentala mare, cat si o valoare materiala.

Pe langa acest aspect foarte important, trebuie sa stii cont si de marimea inelului, astfel ca pentru a nimeri marimea exacta, va trebui sa imprumuti un inel al partenerei tale, fara ca aceasta sa stie de acest lucru. Pentru asta insa, vei putea sa ceri si ajutorul celor mai bune prietene ale ei, care ii pot cere imprumut un inel, iar astfel misiunea ta nu va fi una foarte complicata.

Ei bine, sa presupunem ca ai inelul partenerei tale dupa care se va lua masura inelului de logodna, inainte de a alege inelul, va trebui sa stii cateva reguli.

In primul rand, trebuie sa iti acorzi suficient timp pentru cautarea pretioasei bijuterii, pentru ca alegerea unui astfel de inel, necesita destul de mult timp.

Cu siguranta iti va fi imposibil sa alegi inelul intr-o singura zi, pentru ca atunci cand vei cauta la magazinele de specialitate, vei vedea o multime de inele de logodna cu diamant, dar si inele de logodna fara diamant, astfel ca iti va fi foarte greu sa te decizi.

Pretul inelului de logodna este un alt aspect foarte important de care trebuie tinut cont atunci cand vei cauta o astfel de bijuterie. Cu siguranta nu ai vrea sa cheltuiesti foarte multi bani pentru a achizitiona un astfel de inel, insa ele sunt destul de scumpe.

Atunci cand vei alege insa inelul, va trebui ca inainte de pret, sa tii cont de preferintele partenerei tale, astfel ca in functie de ce modele de inele vezi ca poarta, vei alege si tu inelul. Daca ea are mai multe inele din aur, cu diamant sau cu pietricica pretioasa, atunci va fi nevoie sa optezi pentru un astfel de inel.

In cazul in care observi ca ea nu prefera inelele de logodna cu pietricica pretioasa sau cu diamant, atunci vei putea sa iti indrepti atentia si spre un inel de logodna, care insa nu este prevazut cu diamant.

Atunci cand ai de gand sa cumperi un astfel de inel, vei putea sa cauti mai intai de toate la magazinele de bijuterii din orasul tau, iar in cazul in care pretul nu iti va surade, vei putea sa cauti si la magazinele online, sau chiar la magazinele de bijuterii din centrele comerciale.

Cu siguranta vei gasi un inel care sa fie potrivit pentru partenera ta, iar odata ce ai inelul cumparat, nu iti mai ramane altceva de facut decat sa astepti momentul potrivit in care sa ii daruiesti iubitei tale inelul de logodna.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ