Probleme cu conexiunea wifi pentru dispozitivele iPad

0
Probleme cu conexiunea wifi pentru dispozitivele iPad
cat costa o optimizare seo
Share Button

Utilizatorii de dispozitive mobile, in momentul in care au de gand sa isi cumpere un terminal nou, pot sa isi aleaga fie un smartphone, fie isi pot indrepta atentia spre o tableta.

Despre telefoanele mobile nu prea mai are rost sa discutam, pentru ca deja toata lumea le cunoaste, si stie cat sunt acestea de performante, asa ca in cele ce urmeaza, vom discuta putin despre tablete.

Pe piata, se gasesc tabletele care vin cu sistemul de operare Android, asa ca poti sa alegi o tableta de la Sony de exemplu, sau una de la Samsung, daca vrei o tableta performanta cu acest sistem de operare.

Poti insa sa iti indrepti atentia si spre o tableta care sa aiba sistemul de operare Android, care sa vina de la un producator nu foarte renumit, insa care sa nu functioneze exact asa cum ti-ai fi dorit.

Ei bine, asa stau lucrurile si in cazul in care iti doresti o altfel de tableta, pentru ca ai posibilitatea de a alege un terminal iPad, iar acesta sa nu se comporte asa cum ti-ai dori.

De exemplu, poti sa iti cumperi un terminal iPad, iar acesta de la un anumit timp sa intampine tot felul de probleme, si sa fie nevoit sa ajunga pe mana specialistilor in reparatii iPad.

Sunt astfel de tablete, care desi nu se bloceaza in momentul functionarii, intampina probleme destul de deranjante pentru utilizatori, si anume probleme privind conexiunea wifi.

Aceasta de fapt este o problema foarte deranjanta, pentru ca un utilizator de iPad, isi doreste sa poata naviga pe internet sau sa socializeze cu prietenii virtuali.

Daca tableta ta are un semnal foarte slab desi se afla aproape de router, daca atunci cand vrei sa te conectezi la internet iti apare eroare la browser, sau daca dispozitivul nu se conecteaza desi are salvata reteaua si parola automat, atunci cu siguranta are o problema.

Pentru asta, ar trebui ca mai intai de toate sa iti restartezi odata terminalul iPad, iar astfel ai putea sa rezolvi problema. Daca nu, ar trebui sa repornesti routerul, si sa verifici daca acesta este configurat, si daca exista semnal la internet.

Ai putea verifica conexiunea wifi si cu un alt dispozitiv, si atunci vei depista clar daca problema este de la router sau de la tableta.

Daca problema persista, ai putea sa resetezi dispozitivul pentru ca acesta sa revina la setarile din fabrica, iar astfel ar fi sanse destul de mari ca problema sa se remedieze.

In cazul in care nici asa nu se va remedia problema, atunci cu siguranta va trebui sa cauti un service specializat in reparatii iPad, sau chiar si un service specializat in reparatii iPhone, pentru ca acolo lucreaza specialisti in terminalele celor de la Apple si iti vor rezolva problema.

Aceasta ar fi o problema pe care ai putea sa o intalnesti in cazul in care iti vei cumpara un terminal iPad, insa nu este neaparat sa treci printr-o astfel de situatie. Depinde foarte mult aici si de norocul pe care il ai cand alegi dispozitivul.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ