Poate salva Sony Xperia XZ afacerea cu smartphone a Sony?

0
Share Button

Dupa cum bine stiti, Sony Xperia XZ este deja disponibil pe piata. Dar, va fi oare acesta flagship-ul cu care cei de la Sony vor reusi sa salveze business-ul lor cu smartphone-uri, la nivel global? Daca iti doresti reparatii Sony pentru smartphone, intra pe Service-Gsm.ro.

Sony declara ca DA si sunt foarte increzatori in acest lucru. Potrivit unui articol scris de catre cei de la Tech Radar, linia Xperia Z este pe moarte, in momentul de fata. Toate viitoarele smartphone-uri de la Sony vor face parte din gama sau linia Xperia X, fie ca acestea vor fi unele de buget sau midrange, fie ca vor fi adevarate flagship-uri, cu specificatii de top.

Acum 2 ani, cei de la Sony au lansat 4 smartphone-uri, dar a trecut ceva vreme de la lansarea Xperia Z5, la IFA 2012. Acum, Sony isi lanseaza ultimele device-uri si spera ca seria Xperia XZ va conduce la un succes in business-ul cu device-uri mobile, incepand cu acest an.

Dar, este destul de capabil acest device? Un articol scris de catre Endgadget, arata ca filosofia Sony pare mai focusata in momentul de fata pe repararea anumitor probleme decat pe inovatii de top, care sa rupa gura targului.

cat costa o optimizare seo

Considerand ca seria Xperia XZ are o camera cu adevarat de top, mai buna decat majoritatea celor prezente pe alte flagship-uri, putem spune ca smartphone-ul in cauza are deja un ascendent pe piata, tinand cont si de politica de pricing pe care cei de la Sony o vor adopta.

Daca Sony va reusi sa mentina un echilibru, intre un pricing nu foarte agresiv si un device cu adevarat performant, acest device va avea cu siguranta succes. Si nu o spunem numai noi, asta este parerea generala a tuturor publicatiilor si criticilor care se ocupa cu acest domeniu.

In plus fata de camera, exista si alte specificatii sau functionalitati ce pot face din acest device, unul foarte dorit de cumparatori.

Unele dintre feature-urile cheie ale Sony Xperia XZ este rezistenta certificata la apa (prin standardul de certificare IP 68), rezistenta sporita la praf, un senzor de amprenta foarte performant (dar care nu va fi disponibil pe toate pietele, ci doar pe unele) + capabilitatea de a putea juca jocuri de PS4, direct de pe telefon. In ceea ce priveste rezistenta la apa, acesta este un feature vechi, prezent de mult timp pe device-urile produse de Sony, chiar din 2012.

Mai departe, avem acest senzor de amprenta, un feature pe care multe flagship-uri din ziua de astazi il au implementat mai bine sau mai prost, dupa caz – deci nici aici nu avem o noutate care sa ia fata competitiei. Cat despre posibilitatea de a juca jocuri de PS4 prin PS4 Remote Play Feature, nici aceasta nu este o functionalitate care poate diferentia clar acest device de altele, de la alti producatori.

Toate astea fiind spuse, asteptam totusi momentul in care acest smartphone va fi prezent pe scara larga in magazine, pentru a stii cat succes va avea la consumatori.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ