Noul Apple Watch va avea o camera pentru videochat

0
Noul Apple Watch va avea o camera pentru videochat
Share Button

Desi primul Apple Watch abia a ajuns pe rafturile magazinelor, asta nu opreste zvonurile despre urmatorul gadget al celor de la Apple.

Anumite surse, afirma ca Apple are deja planuri conturate pentru o a doua generatie a gadget-ului Watch, iar piesa de rezistenta de pe acest nou device va fi o camera frontala pentru video-call, un instrument considerat futuristic pana in prezent. Pe Angels of love, vei gasi cele mai bune informatii despre start-up-ul in videochat.

Exista totusi o sansa ca acest feature (aceasta optiune) sa nu fie totusi prezent, din cauza problemelor logistice, dar ne vom convinge de asta pe parcurs, mai ales ca spre finele anului 2016, va trebui sa apara si acest nou device.

Upgrade-ul in cauza va reprezenta o schimbare de referinta, noul Watch va fi dotat cu chipset wifi propriu si iti va asigura o independenta sporita. Totusi, vei avea inca nevoie de handset pentru sincronizare si pentru efecturarea de update-uri. Poti sa dai mesaje prietenilor si sa folosesti cam aceleasi aplicatii ca si pe iPhone, ceea ce este foarte important.

Nu este clar inca daca acest nou device va avea si alte optiuni. Totusi, informatiile scurse din anumite surse, sugereaza ca viitoarea versiune a Apple Watch nu va fii una care sa multumeasca absolut toti utilizatorii.

cat costa o optimizare seo

Cei de la Apple sunt in momentul de fata destul de multumiti cu durata de viata a bateriei ce va dura o zi intreaga, dar probabil ca utilizatorii se asteapta la imbunatatiri si mai mari. De asemenea, se speculeaza ca cei de la Apple nu s-au hotarat inca asupra metalului ce va fi folosit pentru constructia carcasei.

De fapt, Apple a luat in considerare doleantele mai vechi ale utilizatorilor in ceea ce priveste prezenta unei camere video integrate in carcasa Apple Watch si probabil aceste doleante se vor concretiza in aparitia Apple Watch 2, numele pe care il va primi noul device.

Acesta va permite utilizatorilor sa foloseasca call-urile FaceTime, prin ceasul de mana. Cei de la Apple se declara totodata disponibili sa creasca numarul capabilitatilor si optiunilor efective de pe Apple Watch.

Pentru prima data, noul software permite utilizatorilor sa raspunda la callurile prin Facetime, precum si sa redirectioneze video-call-urile FaceTime, pentru a le raspunde pe un iPhone sau pentru a le respinge.

Desigur, planurile celor de la Apple se pot schimba pe parcurs si este posibil ca aceasta camera pentru videochat sa aiba o aparitie amanata, ulterioara, pe un model din viitor.

Noul sistem wireless prezent si pe Apple Watch, va da posibilitatea utilizatorilor sa faca mult mai multe doar cu ceasul, fara a utiliza instrumentul principal, adica iPhone-ul. In momentul de fata, activity tracking-ul de pe Apple Watch, functia de payment mobil (plata mobila) si redarea de muzica, functioneaza fara probleme fara a avea un iPhone conectat, dar exista totusi si cateva alte optiuni destul de importante, care nu functioneaza momentan.

Noua versiune a Apple Watch probabil ca va avea incluse si optiuni pentru text-messaging, email si primiri de update-uri despre datele meteo, etc.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ