Nokia Lumia 520, un smartphone de incredere

0
Nokia Lumia 520, un smartphone de incredere
Share Button

Utilizatorii care au folosit smartphone-ul Nokia Lumia 520 s-au declarat foarte multumiti de calitatile acestui telefon. Fie ca ar cauta un telefon care sa nu necesite o investitie mare, fie ca isi doresc un geam cu touchcreen Nokia Lumia 520, clientii doresc sa aiba la dispozitie un gadget care sa raspunda bine la comenzi si sa poata fi reparat atunci cand este nevoie de acest lucru.

Un telefon ieftin nu trebuie neaparat sa lase de dorit si la capitolul performanta. Acesta dispune de un geam cu touchcreen Nokia Lumia 520 performanta ce ofera unghiuri de vizualizare foarte bune si o calitate a imaginii care nu tradeaza pretul lui scazut. Iubitorii de fotografii selfie nu pot fi multumiti deoarece modelul nu are o camera foto frontala, insa dispune de una destul de buna in partea din spate, cu rezolutia de 5 megapixeli.

Tot ce trebuie pentru a face fotografii bune este o lumina buna, iar rezultatul final va fi unul pe masura asteptarilor. Bateria telefonului este una cu capacitate destul de mare, de 1,430 mAh (5,2 Wh). In general, o incarcare completa a acesteia poate asigura o autonomie de o zi. Cei care petrec mult timp vorbind la telefon vor fi multumiti cu acest model deoarece el dispune de doua microfoane, unul dintre ele fiind folosit pentru reducerea zgomotului de fundal.

cat costa o optimizare seo

Producatorul a avut grija sa scoata pe piata un asemenea telefon la un pret mic, lipsindu-l de optiuni tehnice pe care multi nu le vor regreta. Astfel sunt camera frontala, blitzul celei din spate si modulul NFC, insa astfel de elemente nu fac parte din preferintele unui numar prea mare de utilizatori. In general, cei care le doresc sunt dispusi sa achite mai multi bani pentru un telefon mult mai performant.

Cei care folosesc un asemenea telefon sunt in general cei care au incredere in marca Nokia si in aplicatiile dezvoltate de specialistii companiei (si ai celor de la Microsoft) pentru programul de operare Windows Phone. Carcasa lui din plastic  vine in mai multe vatriante de culoare, in functie de preferinta fiecaruia.

Inregistrarile video sunt facute la o calitate HD de 720p, ceea ce se constituie intr-un avantaj clar al acestui telefon. Viteza conexiunii la internet este una buna, de tipul HSPA+ (care asigura o descarcare cu viteza de pana la 21 Mbps). O noutate adusa de modelul Lumia este accesul exclusiv la o serie de aplicatii proprii, care nu pot fi folosite de alti utilizatori de smartphone-uri cu sisteme de operare diferite.

Memoria lui RAM de 512 este indeajuns de buna pentru a duce la indeplinire multe functii, permitand inclusiv rularea unor jocuri ce necesita performante notabile ale telefonului. Asadar, telefonul Nokia Lumia 520, lansat anul trecut, se poate dovedi un concurent de temut pentru marii producatori de smartphone-uri.

Noua strategie a celor de la Microsoft de a nu renunta la telefoanele cu Windows Phone, in ciuda insuccesului lor temporar, si de a produce terminale cat mai ieftine se concretizeaza prin acest model de telefon, el fiind un succes din mai multe puncte de vedere

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ