Miscarea in aer liber este posibila si in cartierele bucurestene

0
Miscarea in aer liber este posibila si in cartierele bucurestene
Share Button

Infrastructura bucuresteana permite practicarea sportului, indiferent de anotimp. Daca iarna ne bucuram sa mergem la sala, cand vine primavara ne dorim sa petrecem mai mult timp in aer liber si sala nu mai reprezinta o prioritate.

Cum ar fi ca, atunci cand vremea se incalzeste, sa practicam sportul doar in natura? Adeptii salilor de sport vor spune ca intr-un oras aglomerat, cu parcuri putine sau aflate la distante mari, este aproape imposibil.

Atunci cand esti adeptul unui stil de viata sanatos, poti alege sa locuiesti intr-unul dintre apartamentele noi de 3 sau 4 camere, din Greenfield, cartierul imbratisat de padurea Baneasa, situat in sectorul 1 al capitalei.

Familiile care stau aici vor beneficiaza din plin de cadrul natural creat de padurea de stejar si se vor bucura de aerul curat pentru a practica jogging, aerobic, plimbari cu bicicleta, fotbal, tenis, sau, de ce nu, perntru a se plimbao plimbare pur si simplu cu prietenii pe potecile umbrite ale padurii. Atat pentru adulti, cat si pentru copii, practicarea sportului in aer liber este benefica, rezultatele obtinute sunt fiind superioare efortului in sala.

Copiii care locuiesc in zone impadurite se vor dezvolta armonios, nu vor avea probleme respiratorii si vor avea un sistem imunitar mai puternic. Padurile creeaza o perdea naturala de protectie, asigurand un aer proaspat si curat si un nivel scazut de zgomot.

In mediul urban, tindem sa avem o viata sedentara, asa ca este foarte important sa facem multa miscare, dar la fel de important este ca aerul pe care il inspiram in timpul efortului fizic sa fie nepoluat. Aerul din Greenfield este cu pana la 50% mai puțin poluat,  indicele de poluare in centrul orasului fiind 546 ppm fata de 334 ppm in Greenfield.

Bucura-te de aerul ozonat al padurii si alege sa practici sportul care ti se potriveste:
•    Joggingul este indicat pentru inima si plamani, iti imbunatateste tonusul general, rezistenta la efort si te ajuta sa arzi caloriile mai repede decat mersul pe jos.
•    Ciclismul – cel mai bun exercitiu cardio, poti transforma efortul fizic intr-o plimbare placuta cu prietenii.
•     Sporturile în aer liber (voleiul, baschetul, fotbalul, tenisul, ciclismul, golful, rugbyul) te obligă să alergi, să sari şi să te apleci, pun accent pe coordonare, echilibru, forţă şi rezistenţă in comparatie cu antrenamentele individuale cu greutăţi din sală.

Sportul în natură, mai ales sportul în echipă, implică mobilizarea unui număr mai mare de grupe musculare decât antrenează în mod normal un aparat de gimnastică, de genul benzii staţionare sau stepperului.

Alege sa faci sport in aer liber si bucura-te de cartierul imbratisat de padure!

Greenfield
Strada Drumul Padurea Neagra, nr 56, Bloc BL04, Parter Bucuresti, Romania 014044
Phone: +40 21.230.75.70/71/72

cat costa o optimizare seo

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ