Lista de masini care iti intra la suflet

0
Share Button

Sarmante, incantatoare, exceptionale. Acestea sunt tipurile de masini pe care nu te astepti sa le iubesti, si cu toate acestea o faci. Va prezentam o lista de masini pe care orice posesor le-ar adora intr-un timp extrem de scurt.

Dodge Viper RT – o masina produsa in Statele Unite ale Americii, intre anii 1992 si 1995 cu un motor de 8 litri cu o caroserie ce ar putea fi usor comparabila cu un costum de baie pe corpul unui top model.

Ce nu e de placut? Singurul dezavantaj ar fi pretul carburantului, insa Viper a aratat ca stie sa conceapa si modele care au un consum mai mult decat decent. Lucrul amuzant este ca obiectivul echipei de productie era sa doboare recordul masinii Cobra Shelby de 15 secunde.

Morgan 3Wheeler – ce mai amuzanta masina care a fost condusa pe intreaga perioada a anului 2012. Oferind un gust si un stil clasic celui care o conduce, aceasta masina se impune prin elementul vintage, clasicul fiind pus in evidenta chiar si prin anvelope de vara Longstone marca care de asemenea produs si anvelope all season . Masina este produsa din anul 2012 pana in prezent in Marea Britanie.

Maserati Q’Porte GT S – cu un motor ce ofera suflet masinii si cu bine cunoscutul motor de pe Ferrari de 4.7 litri, aceasta pare sa fie cea mai insufletita masina, insa aceasta nu este cu siguranta intreaga poveste. Vine cu un stil foarte rar, putin imaginabil, o masina ce se misca cu gratie si ce nu face absolut deloc zgomot. A fost produsa intre anii 2007 si 2012 in Italia.

Toyota Land Cruiser – aparent, numita in Venezuela masina macho, o masina ce iti regenereaza energia atunci cand o conduci. De asemenea, o masina pe care hipsterii au acaparat-o, ei reprezentand marea masa ce a achizitionat acest model de masina. Produsa intre anii 1959 si 2001 in Japonia si in Brazilia.

Audi RS4 Avant – o masina careia daca ii atribui caracteristica de eleganta, e ca si cum ai jigni-o, pentru ca aceasta masina reprezinta design-ul suprem! Fiind un Audi si totodata avand un motor de 2.7 V6, masina reprezinta bestia ce ar da gata orice persoana cu permis auto. A fost fabricata intre anii 2000 si 2001 in Germania.

Skoda Yeti – pe de-o parte, o versiune mai imbunatatita a lui Talbot Matra Rancho, pe de alta parte, o masina ce poate satisface nevoile oricarei persoane care doreste sa aiba parte de confort. A fost fabricata din anul 2009 pana in prezent in Republica Ceha.

Mercedes Benz W123 – posibil masina cu cel mai bun motor din toate timpurile, de asemenea cea mai populara masina din Statele Unite ale Americii. A fost fabricata intre anii 1977 si 1985 in Germania. Totodata, masina a avut parte de unul dintre primele motoare de 2 litri.

Rover Twin Plenum – o masina produsa in Marea Britanie in anul 1986 cu un motor de 3.5 litri, pare sa fie cea mai puternica masina din perioada aceea, condusul fiind precum o placere vinovata.

Lista cu masini insufletite poate continua, iar cei care au avut parte de una din cele prezentate mai sus in mod sigur stiu despre ce este vorba.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ