La ce ne ajuta terapia cu oxigen hiperbaric?

0
La ce ne ajuta terapia cu oxigen hiperbaric?
Share Button

In ultimii ani, terapia cu oxigen hiperbaric ieftin a inceput sa fie din ce in ce mai cunoscuta si in Romania, iar acest lucru este cat se poate de firesc in conditiile in care aceasta terapie poate sa fie de ajutor in foarte multe situatii, printre care si in industria cosmetica.

De exemplu, dupa cum am mai spus, terapia cu oxigen hiperbaric se foloseste foarte mult in prezent in industria cosmetica. Foarte multe femei apeleaza la aceasta terapie pentru a scapa de acneea nedorita.

Alte femei aleg sa opteze pentru terapia cu acest tip de oxigen datorita faptului ca isi doresc sa isi ascunda cat mai rapid micile imperfectiuni. De precizat este faptul ca efectele terapiei cu oxigen hiperbaric se vad inca de la prima sedinta.

Nu trebuie uitat nici faptul ca foarte multe persoane aleg sa se trateze cu acest tip de oxigen, iar in cele ce urmeaza in acest articol vom dezbate putin acest aspect.

In primul rand trebuie precizat ca exista multe persoane care sufera de boala de decompresie, care poate fi de trei tipuri. Una peste alta insa, terapia cu oxigen hiperbaric este ideala pentru cei care sufera de acest tip de boala pentru ca ajuta la scaderea nivelului de azot din sange.

cat costa o optimizare seo

Embolia gazoasa este deasemenea o alta afectiune care se poate trata prin terapia cu oxigen hiperbaric. Aceasta boala are ca si simptome confuzia, leziunile cerebrale, aritmii sau stopul cardiac. Din fericire insa, oxigenul hiperbaric poate sa trateze si aceasa afectiune.

Exista in viata reala o multime de situatii mai putin placute in care oamenii ajung sa se intoxice cu monoxid de carbon. Se spune despre pacientii care au suferit o astfel de intoxicatie ca ajung sa cunoasca simptome de greata, dureri de cap, stare de voma, dureri in piept, convulsii, ameteala, acidoza severa sau tahicardie usoara.

Nu trebuie uitat nici faptul ca leziunile si ranile de la nivelul pielii pot sa fie si ele tratate cu oxigenul hiperbaric. Se spune ca pentru ca rezultatele unui astfel de tratament sa fie vizibile, sunt necesare peste 20 de sedinte. In situatia in care insa rezultatele intarzie sa apara, cu siguranta nu este nimic pierdut, ci trebuie sa urmeze in continuare terapia.

Exista din pacate persoane care printre alte le sufera si de abcese intracraniene. Ei bine, abcesul cerebral, empiem subudural si epidural dar si abcelele craniene fac parte din abcesul cranian.

Tratamentul cu oxigen hiperbaric este extrem de util in acest sens dat fiind faptul ca va contribui la scaderea presiunii intracraniene, dar si la reducerea edemului cerebral perifocal. Tot aici mai trebuie precizat faptul ca terapia cu oxigen va stimula sistemul imunitar.

Persoanele care au suferit diferite arsuri termice au deasemenea nevoie de un tratament cu oxigen hiperbaric ieftin, la fel ca si persoanele care sufera de anemii grave.

Asadar, dupa cum se poate observa, tratamentul cu oxigen hiperbaric poate sa fie extrem de necesar atat in industria cosmetica, cat si pentru tratarea diferitelor afectiuni. De precizat este faptul ca rezultatele vor fi vizibile inca dupa prima sedinta, in cazul in care discutam despre industria cosmetica.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ