Informatii despre tipurile de ochelari de ski si accesoriile lor

0
Share Button

Sunt cateva modele de ochelari de protectie de ultima generatie care includ ventilatoare mici, actionate de baterii, care ajuta la dispersarea umiditatii.

Ventilatoarele cu setari diferite pot fi ajustate pentru a sta pe o linie de ridicare, merg in calatoriile cu gondola sau merg in alunecarea pe panta. In sensul acesta recomandarea noastra merge spre ochelarii Uvex polarizati.

Transmisia luminii vizibile si culoarea obiectivului

Culoarea obiectivului dvs. serveste pentru filtrarea si evidentierea culorilor din campul de vizualizare. Cantitatea de lumina care ajunge prin ochi se numeste transmisia luminii vizibile (VLT).

Tinturile mai usoare ale lentilelor au un VLT mai mare, deoarece mai multa lumina trece prin lentila. Lentilele galbene, aurite, chihlimbar, verde sau de culoare roz, toate ofera VLT marit si sunt alegeri bune in zilele tulbure si inorate.

Nuantele mai intunecate au VLT inferior, deoarece mai putina lumina trece prin lentila. Lentilele de culoare bruna, gri si cupru ofera reducerea VLT si, astfel, exceleaza in zilele albastre.

Lentilele transparente sunt potrivite pentru schiatul pe timp de noapte.

Caracteristici suplimentare ale lentilelor pentru ochelari de schi / snowboard

Protectie UV: practic toti ochelarii de protectie vanduti astazi ofera protectia UV 100% impotriva tuturor celor trei tipuri de raze ultraviolete – UVA, UVB si UVC. Amintiti-va, chiar si atunci cand este tulbure, razele UV se indoaie de zapada.

Lentile polarizate: functia principala a filtrului polarizator este de a reduce stralucirea de lumina soarelui sau a apei.

Lentile fotochromice: aceste lentile modifica automat nivelul de nuantare in functie de conditiile si intensitatea UV. Cu cat sunt mai multe raze solare si UV, cu atat mai intunecate devin lentilele.

In cazul in care ochelarii s-au acoperit de zapada, obiectivul ramane mai deschis. In interior, ele raman mereu luminoase indiferent de intensitatea luminii.

Lentile cu oglinda: lentilele cu oglinda au o acoperire partiala sau completa a obiectivului pe partea exterioara a obiectivului exterior. Acest lucru reflecta mai multa lumina si permite astfel, in mai putina lumina (cu 10% pana la 50%) decat lentilele fara oglinda.

Lentile interschimbabile: acestea va permit sa schimbati cu usurinta lentile colorate diferite pentru a se potrivi conditiilor de lumina in schimbare.

Afisaj digital: unele stiluri ofera tehnologii avansate care se pot imperechea cu GPS si Bluetooth pentru a afisa informatii de navigatie, performanta si informatii despre smartphone-uri in oglinda in timp real.

Asigurati-va ca pentru a obtine ochelari de protectie care se potrivesc pe fata ta. Masura trebuie sa fie confortabila (nu stransa). Unele modele sunt cele mai potrivite pentru fete mai mici sau mai mari. Dimensiunile femeilor si copiilor pot fi, de asemenea, disponibile.

Cele mai multe cadre sunt realizate din poliuretan, deoarece permit o anumita flexibilitate. In general, un cadru mai flexibil este cel mai bine pentru temperaturi scazute.

Alte considerente de potrivire:

Compatibilitatea castilor: practic toti ochelarii sunt compatibili cu castile, dar este inca o idee buna sa incercati ochelari noi cu casca pentru a va asigura o potrivire confortabila. Pentru mai multe detalii despre casti, consultati articolele de specialitate.

Ajustari pentru curele: Cei mai multi ochelari au o singura curea glisanta pentru a face ajustari. Altele pot avea o catarama deschisa / inchisa cu cleme de alunecare pe fiecare parte pentru ajustari. Curelele pentru ochelari pentru copii nu sunt reglabile.

cat costa o optimizare seo

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ