Importanta incarcatoarelor auto pentru siguranta la volan

0
Importanta incarcatoarelor auto pentru siguranta la volan
cat costa o optimizare seo
Share Button

Utilizate pentru a beneficia de un GPS sau un asistent la condus, dispozitivele mobile precum smartphone-urile devin mari consumatoare de energie. Pentru a sa vedeti bateria complet descarcata chiar in mijlocul drumului, nestiind in ce directie sa o apucati, un incarcator auto va poate asigura calatoria. Acest produs este disponibil in mai multe variante pe piata, ceea ce va poate deruta in momentul achizitiei daca nu aveti cunostintele minime despre caracteristicile acestora. De exemplu, Aukey CC-S1 este un incarcator auto compact prevazut cu doua porturi USB care au o putere de alimentare de 5V 2.4 A fiecare, in timp ce Tevina USB 3.1A/15W este dotat cu tehnologia Smartflux care permite o incarcare rapida si protejata, fiind prevazut tot cu doua porturi USB.

Pentru alimentare unei baterii, utilizarea unui incarcator auto poate constitui o alternativa excelenta. Nu trebuie sa faceti aceasta achizitie total intuitiv daca doriti sa evitati o investitie proasta, asa ca ar fi bine sa stiti cate ceva despre aceste produse inainte de a beneficia de ele.

Un aspect important in alegerea unui incarcator auto este numarul de porturi cu care este prevazut. Este vorba de componenta care permite stabilirea unei conexiuni cu dispozitivul pe care doriti saa il incarcati. Adesea, aceste echipamente sunt prevazute cu doua porturi care pot fi suficiente daca este singurul care doreste sa profite de energia la care acest tip de incarcator va ofera acces. Din contra, daca sunteti mai multi care doriti sa beneficiati de el sau daca va deplasati adesea in familie, va trebui sa va orientati atentia spre modelele prevazute cu patru porturi, pentru ca acestea asigura incarcarea simultana a pana la 4 aparate.

Incarcarea. Toate modelele de pe piata nu incarca telefoanele in acelasi mod. Unele dintre aceste produse sunt mai rapide ca altele. Pentru a profita de o viteza de incarcare optima, verificati amperajul porturilor cu care este prevazut incarcatorul. Este necesar sa aveti un minimum de 2.4 amperi pentru fiecare iesire USB. De asemenea, puteti sa va indreptati atentia spre eventuala prezenta a unui sistem Quick Charge care permite sa ajunga pana la puterea de 3 amperi.

Accesoriile. Aceste produse sunt propuse sub diverse designuri si performante variate. Caracteristicile acestora pot influenta considerabil pretul. Totodata, prezenta sau absenta accesoriilor poate face diferenta de pret. Cablul USB figureaza adesea printre accesoriile care pot fi puse la dispozitia clientilor odata cu achizitia produsului.

Chiar daca cea mai mare parte a incarcatoarelor auto sunt compatibile cu majoritatea dispozitivelor mobile, unele produse sunt mai performante ca altele, iar achizitia unui anume model de calitate poate constitui o investitie buna. Printre produsele recomandate anul acesta se regaseste si Aukey CC-S1, cel mai bun din categoria sa. Nu este unul scump, insa pretul acestuia nu ii arata neaparat calitatea. De altfel, acest model este unul destul de compact si chiar si atunci cand se afla in functiune ramane discret si nu ocupa mult spatiu in masina. Acesta permite incarcarea a doua aparate simultan cu diferite puteri de alimentare de 5V, 2.4 amperi pentru fiecare port USB.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ