Huse din piele pentru iPhone – avantaje si dezavantaje

0
Share Button

Atunci cand se achizitioneaza o husa de iPhone sau o husa pentru orice fel de dispozitiv exista o multitudine de optiuni pe piata. Alegerea este foarte variata incepand de la forme si dimensiuni si terminand cu materialul din care sunt fabricate.

Pielea este un material folosit in multe domenii si si-a castigat un rol de frunte in fabricarea diferitelor accesorii pentru telefoanele mobile. In cazul fabricarii de huse pentru Iphone, pielea are destule avantaje dar, ca orice alt material, prezinta si unele dezavantaje.

Pielea da o senzatie de neted si moale ceea ce ii face pe oameni sa o aleaga. Textura carcaselor din piele este usor atragatoare pentru multi. Multi cred ca pielea confera un aspect luxos si acest lucru se simte si in cazul accesoriilor de telefoane mobile si nu poate fi inlocuita cu un alt material.

Pielea este usor de curatat, nu prinde praf sau scame usor spre deosebire de anumite alte tipuri de carcase, cum ar fi cele din silicon. Este usor sa stergeti doar praful. Cu intretinere minima, husele de piele de calitate isi pot pastra aspectul moale, neted, lucios fiind ca noi pentru multi ani.

cat costa o optimizare seo

Carcasele din plastic tind sa se zgarie sa isi piarda luciul si stralucirea usor in timp ce cele din silicon sunt predispuse la a prinde praf si scame si se pot rupe la suprafata.

Pielea este destul de flexibila ca material si totusi are durabilitate mai mare. Husele din piele sunt, probabil, cel mai usor de instalat intre toate tipurile de huse de telefon; este foarte usor sa puneti iPhone-ul intr-o husa din piele si sa il scoateti din ea.

Si acest lucru se poate face de mai multe ori pe zi, fara a aduce prejudicii husei sau dispozitivului in sine. Portofelele si gentile sunt fabricate din piele.

Acest lucru face mai usor pentru producatori sa vina cu suporturi de piele, care pot fi un portofel care sa detina carduri de credit sau numerar in timp ce se comporta ca un dispozitiv de protectie pentru iPhone. Acest avantaj nu exista in cazul plasticului sau siliconului.

Pielea, daca este lasata neutilizata, poate atrage ciuperci / mucegaiuri care conduc la degradare. Cand este atacata de mucegaiuri, pe aceasta pot aparea pete albe sau urme de mucegai.

Apa, vremea umeda si umiditatea dauneaza pielii care se poate pata si poate atrage mucegaiuri. Odata contaminata sau infectata cu mucegaiuri, este greu sa mai fie curatata si dezinfectata.

Husele din piele, daca sunt subtiri, nu pot oferi o buna protectie pentru dispozitive in timpul caderilor sau scaparilor accidentale. De asemenea, deoarece acestea se potrivesc la iPhone putin mai larg, sansele ca dispozitivul sa cada in afara este mult mai mare la husele din piele, in comparatie cu cele din silicon, care sunt de obicei foarte bine potrivite la dispozitiv.

Copiii atunci cand se joaca cu telefonul pot face ca aparatul sa iasa din husa de piele usor daca tin obiectul sub un unghi gresit.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ