Gazduire dedicata

0
Gazduire dedicata
Share Button

Atunci cand doriti sa lansati un blog personal, cu siguranta dupa alegerea unui nume de domeniu si inregistrarea acestuia, urmatorul pas va fi reprezentat de alegerea unui pachet de gazduire web, iar un pachet shared hosting va fi suficient pentru dvs.

Deasemenea, atunci cand cautati gazduire web de calitate de la Gazduire Enterprise, puteti opta pentru shared hosting si daca intentionati sa creati un site de prezentare al afacerii dvs.

In cazul in care insa aveti intentia de a crea un magazin online, atunci nu doar ca un pachet shared hosting nu va fi suficient pentru dvs., ci nici macar un server VPS nu va putea sa va satisfaca toate cerintele.

Pentru un magazin online, veti avea nevoie de un pachet de gazduire dedicata, pe care insa il veti putea alege tot de la Gazduire Enterprise. Ei bine, in cele ce urmeaza vom vedea despre ce este vorba.

Gazduirea dedicata este un termen folosit pentru a descrie pachetele de gazduire web care ofera un server dedicat cu resurse dedicate unui singur client. Planurile dedicate de gazduire sunt ideale pentru site-urile WordPress cu un numar foarte mare de vizitatori sau pentru magazinele online. Multi furnizori de servicii de gazduire WordPress ofera planuri dedicate de gazduire, impreuna cu planurile de partajare si VPS hosting.

De exemplu, intr-un plan de gazduire partajata, un client imparte un server cu mai multi clienti. In cazul unui plan de gazduire VPS, clientii partajeaza un server, dar nu resursele cu alti clienti pe acelasi server. Totusi, pe planurile dedicate de gazduire, un client inchiriaza un intreg server cu toate resursele sale. Companiile de gazduire web ofera pachete diferite de planuri dedicate de gazduire. Preturile acestor planuri se bazeaza pe alegerea clientilor de alocare a resurselor hardware si a resurselor.

Planurile dedicate de gazduire sunt ideale pentru organizatii mari sau pentru site-uri cu trafic mult mai mare. Clientii obtin controlul deplin asupra serverului, ceea ce le permite sa-l configureze pentru a-si satisface propriile nevoi. Planurile dedicate provin de asemenea in forme gestionate si neadministrate, unde centrul de gazduire poate gestiona serverul pentru client in cazul oricaror probleme.

Serverele administrate dedicate sunt in general mai scumpe. De asemenea, pretul este influentat de cantitatea de resurse necesare, cum ar fi latimea de banda, spatiul de stocare si cantitatea de memorie RAM, printre altele.

Cheltuielile suplimentare pentru servere dedicate includ, deasemenea pachetele software necesare pentru a rula serverul. Acest software poate include licentierea pentru Windows daca se doreste, cPanel daca se doreste, si alte programe platite.

Sunt disponibile alternative libere la cea mai mare parte a pachetelor software platite, dar nu sunt preferate in general din cauza problemelor legate de stabilitatea software-ului; principala exceptie de la preferinta pentru software-ul platit versus liber este utilizarea pe scara larga a Linux-ului peste Microsoft sau alte sisteme de operare platite pe servere.

Asadar, dupa cum se poate vedea, gazduirea dedicata reprezinta cea mai buna solutie pentru magazinele online si pentru site-urile mari, chiar daca un asemenea pachet de web hosting este mai costisitor decat serverul VPS si decat gazduirea partajata.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ