Fuste la moda in sezonul toamna – iarna 2017 – 2018

0
Share Button

Indiferent de faptul ca ne aflam in sezonl rece sau in sezonul cald, doamnele si domnisoarele isi vor indrepta mereu atentia spre o fusta atunci cand vor dori sa adopte o tinuta mai speciala, pentru ca trebuie sa recunoastem, fusta este unul dintre cele mai importante elemente ale imaginii feminine.

Diversitatea de stofe si de modele a fustelor, le ofera femeilor posibilitatea de a se simti in diferite moduri. Ele se pot simti romantic atunci cand poarta o fusta, insa se pot simti si confortabil, luxos, indraznet, sport sau extravagant.

Datorita faptului ca ne aflam aproape la finalul anului 2017 iar anul 2018, vom prezenta cateva modele de fuste in cele ce urmeaza, care pot fi achizitionate si de pe Paxx.ro, si care le pot ajuta pe doamne si domnisoare sa se simta perfect in pielea lor.

Unul dintre sloganele zilelor de toamna, este farad oar si poate “Forever piele”, astfel ca fustele din piele vor fi foarte cautate in acest sezon rece, si le vor ajuta pe doamne si domisoare sa se simta delicate, sa fie sexy si sa aiba un aspect luxos si elegant.

Foarte cautate sunt si vor fi fustele din piele, mulate pe corp, insa si fustele lalea vor fi la mare cautare, dar se vor cauta destul de mult in acest sezon rece si fustele in mai multe straturi care combina mai multe lungimi si aplicatii. Aceste fuste din piele pot sa fie netede, dar pot sa fie si grofate sau catifelate.

Un alt trend in ceea ce priveste fustele, este acela a fustei creion, care este modelul traditional care se poarta in perioada rece a anului. Aceasta este o fusta ingusta si dreapta, si poate sa fie purtata atat la office in momentul in care se opteaza pentru un look casual, cat si la anumite evenimente festive. Referitor la culorile cele mai la moda ale acestui model de fusta, acestea ar fi negru, caramiziu, mustar, etc., in timp ce lungimea populara este midi, sau maxi.

Fustele trapeze vor fi si ele la mare cautare in acest an, si le ofera mai multe avantaje doamnelor si domnisoarelor, si sunt potrivite pentru orice inaltime. Pe femeile scunde, aceste fuste le vor lungi vizual. De mentionat este si faptul ca o fusta trapeza poate sa ofere un efect de subtiere in zona taliei, iar picioarele pot parea mai lungi.

Aceste fuste pot sa fie purtate atat in viata de zi cu zi, cat si la diferite evenimente speciale, iar referitor la lungimea acestor fuste, aceasta este midi, sau putin mai sus de genunchi.

La moda se pare ca vor fi si fustele plisate si cu pliuri, datorita faptului ca ele creeaza un look romantic si delicat. Lungimea acestora fuste este maxi, iar pe langa negru si bleou, la mare cautare se pare ca vor fi si nuantele pastelate.

Ei bine, acestea sunt doar cateva dintre modelele de fuste care se pare ca sunt si vor fi in continuare la moda in acest sezon rece.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ