Defectiuni frecvente ale telefoanelor LG

0
Defectiuni frecvente ale telefoanelor LG
Share Button

In momentul in care discutam despre telefoanele mobile inteligente, nu cred ca mai este cazul sa specificam faptul ca acestea sunt mult mai sensibile decat erau telefoanele mobile acum un deceniu, atunci cand dispozitivele aveau ecranul mic si erau prevazute cu butoane.

Trecerea timpului si evolutia tehnologiei ne-a adus pe piata terminale din ce in ce mai performante dar si din ce in ce mai sensibile, asa ca trebuie sa avem grija mare de ele, pentru a nu ne trezi cu surprize neplacute.

De exemplu, daca iti doresti sa iti cumperi un smartphone de la un producator renumit pe piata, iar pretul acestuia sa nu fie unul foarte mare, ai putea sa iti indrepti atentia spre modele de la LG, si cu siguranta vei gasi mai multe modele care sa fie pe placul tau.

Trebuie sa ai insa mare grija atunci cand iti cumperi un terminal de la LG, pentru ca la fel ca si in cazul altor branduri, si telefoanele LG sunt foarte sensibile.

In primul rand, trebuie sa iti protejezi cat mai eficient ecranul telefonului, pentru a nu fi nevoie sa te duci cu terminalul la un service de reparatii LG, pentru o inlocuire display sau pentru o inlocuire touchscreen.

Pentru a nu fi nevoie sa treci printr-o astfel de situatie neplacuta, ar trebui ca mai intai de toate sa iti echipezi terminalul cu o folie de protectie din sticla pentru ecran, iar mai apoi sa cumperi si o husa, si sa pastrezi telefonul in husa. In acest fel, telefonul tau va fi protejat in proportie de 100%.

Pe langa aceste probleme cauzate de lipsa de atentie a utilizatorilor, terminalele LG pot sa mai ajunga in service si datorita faptului ca pot avea alte probleme.

Nu putine au fost cazurile in care utilizatorii de smartphone care au optat pentru un model de la LG, s-au plans de faptul ca telefoanele lor avea uun semnal de proasta calitate, sau chiar ca nu se poate receptiona semnal gsm.

In aceste conditii, utilizatorii s-au prezentat cat mai rapid la sediul unui service gsm, iar problema depistata de catre specialisti era antenna de semnal a telefonului. Pentru ca o asemenea problema sa nu mai apara, specialistii au efectuat reparatii de inlocuire antena semnal pentru terminalele LG.

Alti utilizatori se plang de faptul ca la scurt timp de la achizitionarea terminalelor LG, acestea fie incep sa se descarce din ce in ce mai repede, fie incep sa se blocheze din ce in ce mai des, ceea ce nu ar trebui sa se intample.

Daca in ceea ce priveste descarcarea rapida, este lesne de inteles, pentru ca un smartphone are multi consumatori, telefonul in mod normal nu ar trebui sa se blocheze in momentul utilizarii.

Acestea fiind spuse, au fost depistate pana in prezent o multime de cazuri in care utilizatorii de smartphone-uri de la LG nu au fost multumiti de alegerea facuta, pentru ca au intalnit tot felul de situatii neplacute.

Asta nu inseamna insa ca toate terminalele LG sunt de calitate indoielnica, sau ca nu se merita sa iti alegi un model de la acest producator.

cat costa o optimizare seo

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ