De ce se defecteaza termopanele?

0
cat costa o optimizare seo
Share Button

Se pare  odata cu trecerea timpului, oamenii care isi construiesc case, aleg sa isi cumpere geamuri si ferestre termopane, astfel ca acele geamuri si usi clasice din lemn, incetul cu incetul vor disparea de pe piata.

Ei bine, se pare ca nu doar cei care isi construiesc case noi opteaza pentru tamplaria pvc, ci si aceia care vor sa isi renoveze casele si sa isi inlocuiasca ferestrele. Si nici nu este de mirare acest lucru, daca stam sa ne gandim la cat de multe avantaje au geamurile si ferestrele termopane, spre deosebire de acele usi si ferestre din lemn.

Un mare avantaj pe care il au ferestrele si usile termopane in fata celor clasice din lemn, este faptul ca ofera o buna izolatie termica, astfel ca daca nu se va mai pierde caldura, se va putea face o economie de minim 40% fata de cei care au usi si ferestre din lemn.

Inca un mare avantaj pe care il pot avea usile si ferestrele termopane, ar fi faptul ca ofera o buna izolatie fonica, astfel ca nu se va mai auzi zgomutul de afara, creat de masini sau tipetele copiilor care se joaca in fata casei tale.

Trebuie mentionat faptul ca nu doar casele sunt echipate cu geamuri si usi termopane, ci si institutiile si societatile comerciale au apelat la aceste usi si ferestre. Sunt deasemenea societati comerciale care pe langa faptul ca aleg usi si ferestre termopane, aleg sa isi protejeze incaperile si cu rulouri exterioare.

Ei bine, referitor la geamuri si usi, trebuie mentionat faptul ca odata cu trecerea timpului, va aparea si uzura acestora, la fel ca si in cazul celor din lemn, sau in cazul altor accesorii. Deci se poate spune ca si ferestrele si usile termopane au o durata de viata limitata la cativa ani buni.

Odata cu trecerea timpului, dupa cum am mai spus, este posibil ca si aceste usi si ferestre sa se defecteze, motiv pentru care va trebui sa cauti o firma specializata in reparatii tamplarie pvc pentru a-ti repara usa sau geamul.

Este posibil ca datorita uzurii sa fie neoie sa inlocuiesti anumite garnituri sau anumite feronerii ale tamplariei.

Desigur, sansele pentru ca usa sau fereasta ta sa aiba nevoie de o reparatie sunt mult mai mari in cazul in care ai optat pentru a le cumpara de la o firma mai putin cunoscuta, iar materialele folosite de catre angajatii firmei au fost alese de o calitate inferioara.

Sunt multe cazuri in care de exemplu o usa nu se mai poate inchide, astfel ca va trebui sa ii cumperi un zar nou, sau sunt sanse in care usa se poate inchide, dar nu se poate inchide cu cheia.

Se poate intampla si ca usa sa agate sau sa scartie in momentul in care vrei sa o deschizi sau sa o inchizi, din diferite motive.

Este posibil si ca geamul sa nu se poata inchide sau sa intampine probleme la deschidere.  Este posibil ca acesta sa agate sau sa intampine alte probleme.

Pentru remedierea tuturor acestor probleme, va fi nevoie sa apelezi la o firma specializata in reparatia usilor si geamurilor termopane.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ