De ce sa nu folosesti WordPress sau Drupal pentru un site de business?

0
De ce sa nu folosesti Wordpress sau Drupal pentru un site de business?
Share Button

Din cand in cand, un client ne intreaba ce fel de platforma folosim pentru a crea proiectele noastre, iar raspunsul este intotdeauna acelasi: “Noi nu folosim nicio platforma pentru a crea nici unul dintre proiectele noastre” si, in mod normal, intrebarea care urmeaza este: “De ce sa nu folositi WordPress”?

Invata sa faci siteuri cu tutorialele de pe Howdodesign.com.

Problema in cauza apare in mod normal atunci cand acei clienti au contactat competitia noastra si au discutat cu ei despre ce folosesc si despre modul in care sunt implementate proiectele.

Majoritatea companiilor care creeaza si gestioneaza designul site-urilor in ziua de astazi, au trebuit sa decida cum sa-si creeze activitatea cea mai usoara si mai eficienta din punct de vedere al costurilor – aceasta nu inseamna ca percep mai putin pentru munca lor, dar cu siguranta inseamna mai putina munca pentru ei.

Nu avem probleme speciale in WordPress, Drupal, Magento sau Open Cart – aceste sisteme fac exact ceea ce trebuie sa faca si, pentru a fi corecti, fac o treaba excelenta. Problema vine cu proiectul dvs. si cu ceea ce vreti sa faceti de fapt.

Daca vreti un blog pe care sa scrieti despre orice va vine in minte, WordPress si Drupal vor functiona perfect pentru dvs., acelasi lucru daca doriti sa creati un card de cumparaturi experimental, ca un loc in care puteti seta cateva produse si puteti vedea ce feedback aveti de la clientii dvs.

Acum, daca doriti sa creati site-ul companiei dvs., profesionist, bine, sigur si stabil, nu voi recomanda niciodata aceste software-uri. In timp ce aceste produse se ocupa de o bucata mare de Internet, acestea sunt in general supra-utilizate si implementate in zone in care nu ar trebui sa fie.

Pret vs. securitate si stabilitate.

Acum va veti gandi ca poate folosirea uneia dintre aceste companii care utilizeaza software-ul gratuit pentru a crea proiectul dvs. va va economisi bani si asta este ceva de luat in considerare.

Dupa cum am explicat mai devreme, majoritatea concursurilor noastre utilizeaza si implementeaza aceste programe gratuite pe proiectele clientilor lor, dar asta nu inseamna ca economisiti bani doar pentru ca este mai usor pentru ei sa va creeze proiectul.

Pe baza unei cercetari facute de departamentul nostru financiar cu mai putin de o luna in urma, orice companie care utilizeaza aceste platforme pre-facute pentru a-si crea proiectele, va percepe cu intre 50% si 100% mai mult. Nu suna asa de bine?

Ei bine, aceasta este realitatea brutala a modului in care piata este gestionata de multe companii cu foarte putine cunostinte despre programare. Aceste companii vor percepe cat de mult pot pentru aceeasi munca, indiferent de marimea proiectului sau de ceea ce va asteptati sa utilizati pentru acest proiect, solutia va fi intotdeauna aceeasi, cu cateva pluginuri adaugate la aceasta, pentru a va face fericiti.

Pe baza cercetarilor depasite, versiunile Word Press si Drupal sunt invinovatite pentru a permite hackerilor sa intre, lucru care poate duce la scurgeri de informatii grave din agentii guvernamentale, banci, alte institutii de credit, etc. De aceea, nu se recomanda folosirea acestor platforme, daca sunteti in principal interesati de securitatea informatiilor.

cat costa o optimizare seo

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ