De ce prefera tinerii un smartphone?

0
De ce prefera tinerii un smartphone?
Share Button

Rar mai intalnim in zilele noastre persoane care sa nu aiba un telefon mobil, la fel cum rar mai intalnim persoane tinere care sa nu aiba un smartphone.

Aceste telefoane au devenit tot mai populare in randul tinerilor, fapt pentru care au crescut si vanzarile pentru tot felul de incarcatoare. Unii, care au iPhone 6 isi cumpara un incarcator iPhone 6 auto si retea, altii care au alte modelele le cumpara pe cele potrivite.

Este ideal ca incarcatorul tau sa nu fie doar pentru priza normala, ci sa-ti poti incara telefonul si cu ajutorul unui cablu USB la laptop sau la plasma din sufragerie, sau de ce nu in masina cand te afli intr-o drumetie.

Pentru astfel de situatii, ai nevoie de un incarcator iPhone 6 auto si retea pe care il poti cumpara la cel mai mic pret din Romania de pe www.magazingsm.ro. De asemenea, pe acest site poti gasi astfel de incarcatoare si pentru alte modele de telefoane.

Sunt si persoane mai in varsta posesoare de smartphone, insa majoritatea posesorilor de iPhone sunt tineri. De ce prefera tinerii smartphone-uri?

•    Pentru conexiunea la internet
Tinerii au devenit dependenti de internet. Cum intra intr-un local, cauta conexiune wi-fi. Cum urca intr-un mijloc de transport in comun, isi activeaza conexiunea de date. Mereu vor sa fie online si sa nu rateze nimic nou de pe retelele de socializare sau de pe alte site-uri. Cum nu stiu un anumit lucru, intra pe internet sa-l afle. Vor sa cumpere ceva, intra pe internet. Vor sa vanda ceva, vand pe internet. Practic, ei mereu gasesc motive pentru a se conecta.

•    Pentru a face fotografii
Retelele de socializare sunt pline de tot felul de fotografii. Marea majoritate din ele sunt facute cu telefonul mobil. Este mult mai simplu sa-ti faci fotografii cu un smartphone, deoarece il ai mereu la indemana.

•    Pentru a citi carti
Nu toti tinerii care au smartphone citesc tot felul de carti, insa multi din tinerii care au smartphone citesc. Lor le este mai la indemana sa aiba o carte pe telefon pe care sa o citeasca atunci cand au de calatorit, cand nu pot adormi seara sau cand pur si simplu vor sa se relaxeze.

•    Pentru aplicatii
Este bine cunoscut faptul ca exista o multime de aplicatii, pentru tot felul de activitati: sport, gastronomie, management, economie etc. Aceste aplicatii pot fi deosebit de utile in tot felul de situatii, fapt pentru care ele sunt preferate de o multime de utilizatori. Existenta aplicatiilor ii face pe tineri sa-si doreasca si mai mult un telefon inteligent.

Tehnologia avanseaza de la o zi la alta. Mereu apar telefoane tot mai performante si multi din tineri nici nu reusesc sa-si cumpere ultimul telefon lansat de la iPhone, Nokia sau Samsung pentru ca apare un alt model. La fel se intampla si cu aplicatiile disponibile, zilnic aparand altele si altele.

Nu ne indoim de utilitatea smartphone-urilor. Acestea pot fi extrem de utile daca stii sa le folosesti toate functiile. Insa, daca vrei un telefon pe care sa-l folosesti doar pentru a comunica atunci cand ai nevoie, investitia intr-un smartphone poate fi inutila.

cat costa o optimizare seo

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ