De ce cunoasterea limbii engleze reprezinta un avantaj?

0
De ce cunoasterea limbii engleze reprezinta un avantaj?
Share Button

Engleza va permite sa invatati mai mult din cultura altor state

Cele mai faimoase filme din lume sunt facute in Hollywood, si este inutil sa mai precizam ca sunt facute in limba engleza. De cate ori ai fost la un blockbuster american si ai fost frustrat ca a trebuit sa tii pasul cu subtitrarile rapide?

Si de cate ori ai plans din cauza unei melodi pop preferata, dar nu ai putut sa canti, pentru ca versurile erau in limba engleza, iar tu nu cunosti cuvintele? Exista o solutie … Scapati de acele subtitrari cinematografice enervante si  bucurati-va mai mult de muzica pe care o ascultati prin invatarea limbii engleze. Puteti sa aplicati pentru cursuri engleza, pentru o mai buna intelegere a limbii.

Engleza va permite sa participati la conferinte si evenimente internationale

Evenimentele sportive majore, cum ar fi Jocurile Olimpice, se desfasoara in limba engleza, precum si conferintele internationale, astfel incat concurentii si delegatii vor trebui sa poata vorbi limba engleza pentru a putea profita la maximum.

S-ar putea sa va aflati nevoiti sa participati la diferite conferinte care fac parte din cariera aleasa. Asadar, invatarea limbii engleze va fi de un beneficiu enorm pentru voi in anii urmatori.

cat costa o optimizare seo

Nu numai ca veti putea intelege discutiile, dar veti obtine mult mai multe din oportunitatile de retea care vin cu astfel de evenimente daca puteti vorbi in mod fluent limba engleza. Nu stiti niciodata – poate fi un nou angajator sau client printre multimile colegilor delegati, asa ca asigurati-va ca puteti comunica cu ei!

Engleza are un alfabet simplu si toata lumea o poate intelege

Alfabetul latin este cel mai folosit alfabet din lume. Alfabetul englez este simplu, fiind mult mai usoare comparativ cu ideogramele sau carecterele care alcatuiesc cateva limbi ale lumii. Daca v-ati straduit sa invatati mai multe alfabete complexe, dar fara niciun rezultat, puteti sa faceti mai multe progrese in limba engleza, care impartaseste un alfabet cu multe alte limbi europene.

Nu exista simboluri si caractere complicate care sa fie abordate in limba engleza; chiar si in limba franceza, care utilizeaza in mod esential acelasi alfabet, exista mai multe accente pe anumite litere care modifica pronuntia.

Acest lucru nu exista in ​​limba engleza. In plus, indiferent cat de importante sunt persoanele cu care discutati, fiecare este abordat ca “you” (“tu”/ “voi”) – nu exista variante politicoase si informale care sa exprime politetea (de exemplu, in limba franceza cu “tu” si “vous”), trebuie sa va faceti griji sa nu creati din greseala o incomoditate sociala, fiind prea familiarizati cu persoanele aflate in discutie.

Si, spre deosebire de multe limbi europene, nu exista cuvinte care sa prezinte forme de masculin si feminin – este pur si simplu “dog”, nu “le chien”.

Engleza va ofera acces mai larg la cunostinte

Stiati ca 55% din paginile web ale lumii sunt scrise in limba engleza?  Acest lucru face ca urmatoarea limba, cea mai utilizata de pe internet, sa fie limba rusa (care constituie doar 6% din pagini). Prin urmare, cunoasterea limbii engleze va permite sa aveti acces la mai multe siteuri.

 

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ