De cate tipuri sunt barierele?

0
De cate tipuri sunt barierele?
cat costa o optimizare seo
Share Button

Pentru a putea fi controlat traficul intr-o parcare, fie ca discutam despre o parcare privata care apartine unei companii, sau ca discutam despre o parcare care apartine unei institutii publice, ori ca aducem in discutie parcarile industrial, este nevoie de bariere acces pentru controlul traficului.

Ei bine, referitor la barierele de acces, trebuie precizat faptul ca acestea au aparut pe piata de mai mult timp, iar la inceput se gaseau doar bariere de acces care functionau fiind actionate manual.

Cu siguranta actionarea acestor bariere nu era tocmai placuta, mai ales atunci cand conditiile meteo nu erau tocmai favorabile, insa totul s-a schimbat odata cu trecerea timpului, pentru ca pe piata au inceput sa apara din ce in ce mai multe firme, care comercializeaza sisteme cu bariera automata.

Un astfel de sistem, reprezinta fara doar si poate, cea mai buna solutie pentru acele parcari in care se impune fluidizarea traficului. Pretul unui asemenea sistem de bariere nu este unul mare, in timp ce dotarile pe care le are un sistem automat de bariere sunt de ultima generatie.

Sistemul automat de bariere pentru controlul traficului intr-o parcare, cuprinde in primul rand corpul barierei, care actioneaza bratul barierei. In ceea ce priveste bratul unui asemenea sistem, trebuie amintit faptul ca acesta poate sa aiba diferite dimensiuni, si poate sa fie actionat prin apasarea unui buton de pe telecomanda.

Calitate sistemelor de bariere automate, va fi de fiecare data una superioara, pentru ca producatorii aleg sa foloseasca materialele cele mai bune din punct de vedere calitativ, pentru a realiza aceste sisteme, pentru ca ei isi doresc ca aceste sisteme sa aiba o rezistenta in timp deosebita.

Ei bine, si dupa cum spuneam in introducerea acestui articol, pentru a se controla traficul dintr-o anumita parcare, este nevoie de o astfel de bariera automata pentru acces.

In cazul in care se doreste o bariera automata pentru a fi folosita in cadrul unei parcari care sa apartina unei institutii publice (cum ar fi parcarea unei primarii, sau parcarea unei sectii de politie de exemplu), se va opta de fiecare data pentru un sistem de bariera automata, al carui brat nu va depasi lungimea de 3 metri.

Daca discutam despre parcarile private care apartin unor companii nu foarte mari de pe piata, atunci mai mult ca sigur ca va trebui ca antreprenorii sa isi indrepte atentia spre acele sisteme automate de bariere, al caror brat are dimensiunea de 5 metri.

In ceea ce priveste accesul camioanelor sau al tirurilor in parcarile industriale mari, sau in parcarile marilor depozite, atunci cu siguranta se va impune achizitionarea unor sisteme de bariere mai mari, care sa aiba dimensiuni de 7 metri, 8 metri, 9 metri, sau chiar de dimensiuni mai mari.

Un amanunt important referitor la aceste sisteme de bariere automate pentru parcari, ar fi faptul ca acestea pot sa dispuna de mai multe accesorii suplimentare. Rolul acestor accesorii va fi acela de a determina sistemul sa functioneze mult mai bine.

Ei bine, indiferent de ce tip de parcare discutam, barierele automate reprezinta cea mai buna solutie pentru controlul traficului din parcare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ