Cursuri web design

0
Cursuri de web design
Share Button

Web design-ul fi privit ca o meserie in sine, insa mai mult de atat, acesta te poate ajuta sa intelegi modul in care functioneaza un website, incepand de la faza de realizare, si pana la optimizarea acestuia, la emailuri si hosting.

In functie de pasiunile tale, in functie de personalitate si in functie de aspiratiile tale te poti angaja ca web designer in cadrul unei agentii de web design sau poti lucra pe cont propriu ca web designer freelancer, sau de ce nu, poti realiza propria ta afacere online, insa inainte de toate trebuie sa participi la cateva cursuri web design.

Dat fiind faptul ca poti lucra la nivel global, poti alege sa te specializezi pe o nisa foarte restransa, poti identifica probleme sau necesitati si poti chiar sa dezvolti produse si servicii in aceasta directie. Cele mai multe site-uri mari pe care le folosim cu totii in prezent au fost dezvoltate de catre persoane care au legatura cu web design-ul, si care detin cunostinte in domenii precum programarea sau marketing-ul online.

cat costa o optimizare seo

In cazul in care iti doresti sa practici web designul, dupa cum am mai spus, trebuie sa participi la un curs de specialitate, insa un curs de de web design prin specificul sau, este total diferit de cursurile clasice, si incurajeza dezvoltarea proiectelor, gasirea solutiilor creative, dezvolta gandirea laterala, si ajuta la dezvoltarea lucrului in echipa si a spiritului antreprenorial.

Cursul de web design iti va fi de mare ajutor pentru ca practic el este cel care te pregateste sa fii fi web designer. Misiunea unui web designer este aceea de a transforma ideile, schitele sau layout-urile in site-uri web functionale.

Deasemenea, este necesar sa stii ca web designer-ul intelege tendintele si standardele actuale, si cunoaste dispozitivele de pe care este accesat site-ul, cunoaste deasemenea modul de optimizare al unui site web, si stie care sunt vizitatorii si dorintele lor. Cursul de web design este util pentru ca te ajuta sa vezi lucrurile in ansamblul lor.

Cursurile de web design sunt diferite, pentru ca exista de exemplu cursuri online, care de regula dureaza undeva la 8 – 9 ore si care pot fi parcurse in functie de ritmul cursantilor. Exista apoi cursuri de tio bootcamp pentru web design care dureaza intre 3 si 5 zile si care au rolul de a reimprospata cunostintele sau de a transmite informatiile de baza.

Exista si cursuri de web design la sala, care dureaza intre 5 si 12 saptamani, iar cursantii pot invata acolo tot ceea ce este necesar pentru a deveni web designeri foarte buni.

Cei care isi doresc sa participe la astfel de cursuri este important sa invete 3 lucruri de baza, si anume HTML 5 care ii va ajuta sa realizeze structura site-urilor, CSS3, care specifica proprietatile de stil precum culorile, fonturile sau dimensiunile, si nu in ultimul rand Bootstrap, care standardizeaza modul de lucru pentru obtinerea celor mai bune rezultate in echipa.

Asadar, pentru cei care isi doresc sa practice web designul, singura solutie consta fara doar si poate in participarea la cursuri de web design, iar de acolo li se vor deschide multe usi spre un viitor stralucit in acest domeniu de activitate.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ