Cumpararea obiectelor de la o casa de amanet

0
Cumpararea obiectelor de la o casa de amanet
cat costa o optimizare seo
Share Button

Verificarea unei case de amanet este la fel de importanta in cazul in care vrei sa lasi un obiect acolo (sa il amanetezi), dar si in cazul in care vrei sa cumperi ceva anume dintr-un astfel de loc. Pentru amanet telefoane la preturi avantajoase, viziteaza BestAmanet.ro.

Verifica online.

Daca nu stii exact toate casele de amanet din zona ta, cel mai bine este sa le verifici inainte, in mediul online. Majoritatea caselor de amanet au si o prezenta online, adica un website propriu. Poti verifica aici ce preturi practica si daca au forum, poti verifica parerile clientilor lor, despre serviciile prestate.

Trebuie sa faci acest lucru pentru a te asigura ca vei obtine un deal bun, dar si pentru a afla despre politicile casei de amanet respective, pentru ca unele dintre acestea te pot dezavantaja, daca nu esti informat.

De asemenea, vrei sa te asiguri ca obiectul pe care il cumperi de acolo este la nivelul de performanta, calitate si fiabilitate pe care ti-l doresti tu. Daca utilizatorii se plang ca obiectele cumparate de acolo se strica foarte repede, nu sunt intr-o conditie foarte buna, nu au nici un fel de garantie, cel mai bine ar fi sa cauti in alta parte obiectul de care ai nevoie.

Trebuie sa stii ce vrei.

Inainte de a te aventura sa cumperi de la o casa de amanet, cel mai bine este sa stii exact ce vrei. Trebuie sa cunosti foarte bine valoarea de piata a produsului pe care vrei sa-l cumperi, mai ales in zona de unde vrei sa-l cumperi (pentru ca preturile pot diferi foarte mult in functie de zona).

De asemenea, trebuie sa fii foarte atent la conditia obiectului, inainte de a-l cumpara. Daca obiectul se afla intr-o conditie estetica si functionala excelenta si are si un pret bun, este perfect. Daca nu, poti obtine o reducere de pret sau poti decide sa cauti in alta parte.

Negociaza pentru un deal mai bun.

Ai fi surpins sa stii ca majoritatea caselor de amanet sunt dispuse sa negocieze. Mai ales pentru obiectele pe care le cumperi de acolo. Totusi, pretul actual al unui obiect va depinde cu siguranta de operator (casa de amanet), de conditia in care se afla acesta si de cat timp a stat acel obiect in casa de amanet respectiva.

De obicei, obiectele pe care cei de la casa de amanet au incercat sa le vanda de foarte mult timp si nu s-au vandut dintr-un motiv sau altul, pot fi negociate mult mai usor decat cele care se cauta foarte mult.

Daca un anumit obiect ti se pare prea scump in functie de pretul pietei (despre care te-ai documentat in prealabil), probabil ca nu este o afacere buna si vei pierde la aceasta tranzactie, asa ca te sfatuim sa-l cauti in alta parte.

Plateste intotdeauna cu bani lichizi (cash).

Plata cu bani lichizi are numeroase avantaje fata de plata cu cardul. In acest fel te asiguri ca ramai in bugetul propus si nu apar niciodata erori (ca atunci cand de exemplu ti se retrag de pe card sume mai mari decat cele pentru care ti-ai dat acordul).

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ