Cumpara husa telefon pentru protectie mai buna si look cool!

0
Share Button

Exista mai multe motive pentru care trebuie sa va protejati telefonul folosind o caracasa sau o husa.

Un motiv este reprezentat de temperaturile extreme care pot deteriora telefonul. Daca locuiti la munte unde iarna temperaturile sunt foarte scazute, ar trebui sa va ganditi serios cum puteti investi in protejarea telefonului.

Temperaturile extrem de scazute din timpul iernii pot incepe sa deterioreze o baterie la doar -10 grade Celsius. Utilizarea unui telefon la o temperatura de 4 grade sub 0 duce la inchiderea sa. La -22 grade deja apar probleme vizibile pe ecran. Nu mai afiseaza corect.

In aceste conditii carcasele si husele reusesc sa protejeze mai bine telefoanele pe timpul iernii (si chiar vara impotriva soarelui). In acelasi timp, trebuie sa constientizam ca si temperatura poate produce defectiuni.

De fapt, unele telefoane inteligente nu sunt recomandate pentru a fi flosite la temperaturi foarte mari pentru ca le scade durata de viata a bateriei si pot avea comportamente neasteptate. In plus, in timpul caniculei, daca telefonul sta expus prea mult la soare se poate supraincalzi si se poate opri.

Carcasele sunt foarte eficiente pentru prevenirea acestor probleme ce pot aparea iarna sau vara.

cat costa o optimizare seo

Un alt motiv pentru care trebuie sa va echipati telefonul cu o carcasa buna, tine de aderenta. Mai exact o husa sau o carcasa de calitate ofera aderenta buna si protejeaza mai bine telefonul. Exista si huse iphone 6 din materiale mai subtiri dar care au o textura de aderenta foarte buna si care nu face ca telefonul sa va alunele din mana.

Pentru ca pana la urma, asta e problema. Telefoanele smart sunt atat de frumoase si fine incat va pot aluneca printre degete. V-ati gasit vreodata in situatia de a face diverse lucruri cu telefonul in mana? – fie ca gesticulati, ca incercati sa deschideti una cu telefonul in mana, sa cautati bani in portofel tinand telefonul in mana etc.

In toate aceste cazuri, telefonul smart devine foarte vulnerabil. De aceea este important sa cumparati o carcasa telefon sau o husa care sa va ofera o aderenta potrivita si sa nu permite telefonului sa alunele cu usurinta din mana.

Daca aveti un stil activ de manifestare, achizitionarea unei carcase sau huse samsung galaxy j5 2017 poate reprezinta cea mai buna investitie pentru pastrarea dispozitivului in siguranta.

Ati banuit vreodata ca in timpul iernii bateria telefonului se descarca mai repede? Ei bine, chiar asa este. Temperaturile reci afecteaza functionarea bateriilor. Explicatia stiintifica pentru acest lucru consta in modul in care functioneaza bateriile.

Practic, misiunea lor este de a stoca energie chimica pana in momentul in care aveti nevoie de ele pentru incarcarea dispozitivului. Apoi ele convertesc acea energie chimica in energie electrica. Cu taote acesea, vremea rece poate provoca rezistenta interna, incetinind procesul de conversie si ducand la o capacitate mai mica.

Tipurile de baterii utilizate in majoritatea telefoanelor sutn deosebit de vulnerabile la acest efect. De aceea, inca o data este important sa folositi o husa buna si sa va protejati telefonul pe timpul temperaturile scazute din timpul sezonului rece.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ