Cum sa gasesti o scoala de acupunctura buna ?

0
Cum sa gasesti o scoala de acupunctura buna ?
Share Button

Din 1982, acupunctura si-a gasit drumul spre Statele Unite. In prezent, exista 50 de scoli care predau si 3.000 de practicieni licentiati in toata tara. Crezi ca poti fi un profesionist licentiat? Iata cateva lucruri pentru a te ajuta sa gasesti o scoala de acupunctura buna.

Ar trebui sa stii ca cele 50 de scoli mentionate sunt toate acreditate de catre Comisia Nationala de Acupunctura si Medicina orientala. Sunt recunoscute de catre Departamentul de Educatie, si unele dintre aceste scoli au chiar un program de masterat.

Cele mai multe dintre aceste scoli pot fi gasite online, astfel incat sa poti suna si sa poti pune anumite intrebari despre scoala. Poti afla costul de scolarizare, raportul elev profesor, daca scoala ofera servicii de consultanta pentru studenti di absolventi si daca au o bibliotecă vasta care se concentreaza pe medicina traditionala chineza.

Ar trebui sa existe o scoala aproape de unde locuiesti, ar trebui, probabil, sa te inscrii acolo astfel incat sa nu mai trebuiasca sa-ti faci griji cu privire la imbarcare si cazare, acest lucru fiind doar un cost adaugat pentru aceasta investitie pe termen lung.

Daca iti place scoala, dar nu iti poti permite costurile de scolarizare, afla daca acestea ofera burse de studii sau daca au un grant in program de ajutor.

cat costa o optimizare seo

Daca nu exista, atunci verifica la guvernul federal, deoarece acesta ar trebui să aiba unul si il vor oferi studentilor merituosi care intentioneaza sa se inscrie la o scoala acreditata de Comisia Nationala de Acupunctura si Medicina orientala.

Unele state nu cer o licenta odata ce ai absolvit programul. Cu toate acestea, daca ai de gand sa practici in alta parte, ar trebui sa te pregatesti pentru examenul de consiliu de stat, aceasta fiind o cerinta.

Listele cu subiectele pe care le vei invata in scoala includ anatomie, terapie pe corp, terapie de masaj si alte stiinte. Instruirea se va face, de asemenea, intr-un cadru clinic pentru a pune teoria in practica, dar acest lucru se va intampla doar in al treilea an.

In timp ce unele scoli va permite sa termini un program in trei ani, sunt si cele care pot fi finalizate dupa cinci.

In ultimul timp, scoala de acupunctura a scazut pe calea digitala prin oferirea de programe de la distanta cibernetice pentru cei care nu pot merge la scoala. Unele dintre acestea ofera CEU sau continuarea unitatii de invatamant pentru a avansa in programe.

Aceste cursuri pot fi alese pe baza de module sau ca basa la fiecare ora. Materialele de curs se refera la istoria, teoria si tehnicile de acupunctura. Cursuri care ofera instrumente, cum ar fi DVD si video cu acupunctura  sunt ideale pentru acupuncturisti si studentii de acupunctura pentru a-si imbunatati experienta clinica.

Dupa ce au absolvit scoala de acupunctura, unii isi vor deschide propria lor clinica, in timp ce altii vor lucra pentru o clinica. Cei care decid sa se angajeze vor lucra cu alti profesionisti care pot include naturopatie, chiropracticieni si alti specialisti care practica medicina orientala.

Acupunctorul castiga in medie pana la  45.000 dolari pe an, dar acest lucru se poate schimba in anii care urmeaza, deoarece se adauga ani sau experienta la  centura lor. Acest lucru arata ca, daca muncesti din greu vei face o avere. Doar asigura-te ca faci acest lucru in mod corespunzator pentru fiecare pacient, deoarece o singură greseala ar putea face ca toate astea sa dispara.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ