Cum sa decorati masa de prezidiu?

0
Share Button

Masa de prezidiu are o importanţă desăvârşită pentru aspectul întregii săli de nuntă, aşadar, trebuie să îi acordaţi şi acesteia multă atenţie.

Dacă aţi stabilit deja tematica nunţii voastre, dar încă nu ştiţi cum să decoraţi cea mai specială masă din întregul restaurant, atunci acest articol este creat special pentru voi. În articolul de astăzi veţi descoperi câteva criterii de care să ţineţi cont atunci când urmează să decoraţi masa de prezidiu.

Ţineţi cont de dimensiunea mesei

Înainte de a începe cumpărăturile propriu-zise şi de a da comanda pentru aranjamentele florale, vă sugerăm să verificaţi dimensiunea mesei.

Iar pentru acest lucru, pregătiţi masa exact ca în ziua evenimentului cu toate elementele de care aveţi nevoie: farfurii, pahare, tacâmuri, şerveţele, absolut fiecare element care nu poate lipsi din ziua cea mare.

Astfel, vă veţi da seama care este spaţiul optim pentru decoraţiunile pe care urmează să le achiziţionaţi.

În caz contrar, aveţi şanse foarte mari ca decoraţiunile să fie mult prea voluminoase pentru masa voastră, astfel că tacâmurile şi celelalte elemente esenţiale vor fi foarte înghesuite sau, în cel mai rău caz, nu vor mai putea fi aşezate pe masă. Aşadar, acordaţi atenţie şi acestui lucru! 

Nu uitaţi de tematica nunţii

Aşa cum am menţionat şi în introducerea articolului, înainte de a începe pregătirile pentru aranjarea mesei de prezidiu, stabiliţi tematica nunţii. Dacă veţi opta pentru o nuntă tradiţională, care nu se bazează în mod deosebit pe o anumită tematică, atunci ţineţi cont de combinaţia de culori pe care aţi ales-o pentru ziua cea mare.

Aceasta vă va ajuta enorm în pregătirea şi aranjarea meselor atât în ceea ce priveşte masa de prezidiu, cât şi mesele invitaţilor aşteptaţi la marele eveniment.

Ţineţi cont şi de restul meselor

Dacă aţi terminat deja de aranjat mesele invitaţilor, atunci masa voastră este cel mai uşor de decorat. Încercaţi să vă raportaţi la elementele pe care le-aţi inclus în decorarea meselor invitaţilor voştri, însă optaţi pentru un aranjament ceva mai special.

Fie că este vorba de mai multe flori sau de mai multe lumânări, încercaţi să aveţi ceva special pe masa de prezidiu, acel je ne sais quoi, care să completeze perfect cu restul localului ales.

Până la urme, trebuie să se poată face diferenţa între masa mirilor şi mesele invitaţilor, nu-i aşa? Aşadar, este permis să exageraţi puţin cu proporţiile ornamentelor, tocmai pentru a atrage atenţia celor din jur.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ