Cum sa alegi implanturile cu silicon?

0
Cum sa alegi implanturile cu silicon?
cat costa o optimizare seo
Share Button

Atunci cand optam pentru implant silicon este important sa putem determina corect tipul de implant pe care il dorim si alte elemente la fel de importante cum ar fi de exemplu forma implantului, tipul de gel, dimensiunile de care avem nevoie pentru a fi multumiti.

Nu uitati insa sa ascultati si sfatul medicului care se ocupa de punerea implanturilor si sa utilizati in sens pozitiv experienta pe care acesta o are pentru a evita evenimente ulterioare neplacute.

Alegeti corect forma pe care o vor avea implanturile pe care vi le puneti.

Sunt doua forme stadard de implanturi:  cele rotunde si cele anatomice. Implanturile rotunde sunt asezate pe o suprafata plana si au forma unei sfere aplatizate, avand in general acelasi volum din orice punct ales din care privim. Implanturile anatomice au o forma de para ori de picatura, si au volumul cel mai mare situat in partea de jos a implantului.

Acestea dau si o forma cat mai naturala sanilor. Avantajul pe care il ofera implanturile rotunde este acela ca forma sanului nu se va modifica in cazul in care implantul se va rotesti in interiorul suportului sau.

Pe de alta parte implanturile anatomice au un risc mai mare de rotatie, si in acest caz  este necesara din nou interventie chirurgicala. Implanturile rotunde dau posibilitatea de a avea un decolteu mai plin, pe cand cele anatomice ofera o forma cat mai naturala sanilor, adica mai plini in partea de jos si mai plati in zona superioara.

Textura pe care o are suprafata implantului trebuie sa fie si ea aleasa in mod corespunzator pentru a putea alege rezultatele dorite.

Suprafata pe care o are implantul poate sa fie neteda ori cu textura. Implanturile netede au o anvelopa ceva mai subtire si sunt  moi in momentul atingerii, au si un risc mult mai mic de rupere si un risc mult mai mic de aparitie a faldurilor palpabile sau vizibile.

Implanturile cu textura prezinta un risc ceva mai mic de aparitie a contracturilor capsulare si de rotire in interiorul buzunarelor, deoarece ele vor adera mult mai bine la peretele cutiei toracice. Din  cauza aceasta toate implanturile anatomice au o suprafata cu textura.
Implanturile texturate sunt putin mai scumpe comparativ cu cele netede.

Ulterior va trebui sa alegeti in mod corespunzator si marimea si volumul pe care il vor avea implanturile.

Implanteurile care sunt puse la dispozitie de catre firmele care produc astfel de obiecte au volume foarte vaste , de la foarte mici si pana la cele foarte mari.

Dimensiunile care se vor lua in calcul in momentul alegerii implantului  sunt de obicei  baza, volumul si proiectia implantului.

Latimea pe care o are baza implantului e importanta pentru ca un implant foarte lat comparativ cu baza sanului va face sa fie vizibile marginile sale atat lateral  cat si medial. Volumul implanturilor va determina in general parte marimea cupelor. Profilele care exista sunt : jos, mediu si inalt.

Pentru alegerea implantului e foarte important ca pacientii sa tina cont si de sfaturile chirurgilor pentru ca numai acestia pot sa recomande un implant care se va  potrivi unui anume corp. De obicei, implanturile mai mici vor fi supuse riscului mult  mai mic de complicatii.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ