Cum puteti obtine advertoriale de succes? Top trei sfaturi ale agentiilor SEO

0
Share Button

Pentru ca probabil ati aflat deja cate beneficii au aceste articole platite pentru viitorul unui site, cu siguranta acum doriti sa aflati anumite sfaturi menite sa va usureze munca pentru crearea unui advertorial.

Tocmai de aceea, am alcatuit o lista cu trei sfaturi de care puteti tine cont in functie de preferintele dumneavoastra, astfel incat sa obtineti un articol de calitate, care va imbunatati semnificativ randamentul site-ului.

De asemenea, trebuie sa mentionam ca aceste sfaturi sunt oferite si practicate chiar de catre agentiile SEO. Haideti sa le descoperim impreuna!

Cunoasteti foarte bine site-ul

Unul dintre cele mai importante sfaturi, daca nu chiar cel mai important este cunoasterea site-ului.

Este de la sine inteles ca fiecare advertorial trebuie sa fie unic, dar si potrivit site-ului, pentru a da randament tocmai de aceea, inainte de a va apuca propriu-zis de treaba recomandam sa analizati foarte bine fiecare pagina, dar in special, restul articolelor, astfel incat sa va formati o opinie cu privire la stilul de scriere utilizat si numarul de cuvinte utilizat pentru fiecare articol.

Astfel, la citirea articolului, utilizatorul nu va putea identifica advertorialul din toate articolele publicate. Iar acesta este si scopul nostru!

Publicati pe site-uri asemanatoare

Daca aveti sansa de a colabora si cu alte firme care detin site-uri pe aceeasi lungime de unda ca si dumneavoastra, atunci sunteti o persoana norocoasa. Va puteti publica articolul pe respectivul site, astfel incat sa va cunoasca afacerea si o alta categorie de public.

De asemenea, postand advertorialul pe aceesi nisa de site-uri, atunci publicul nu isi va da seama de faptul ca articolul nu apartine site-ului respectiv, deci randamentul va fi unul bun.

Mai mult decat atat, veti evita fara probleme si penalizarile Google, un mare plus daca nu va doriti sa pierdeti articolul atat de mult muncit.

Renuntati la publicitatea sufocanta

Este adevarat ca advertorialele au scopul de a crea publicitate site-ului, insa toate acestea se fac intr-o maniera foarte subtila, care sa nu agreseze sub nicio forma cititorul.

Mai mult, probabil nu mai trebuie sa mentionam ca articolul trebuie sa fie corect din punct de vedere gramatical, dar si atractiv, pentru a mentine activ interesul pana la final.

Oferiti permanent o informatie utila utilizatorului si veti vedea ca acesta va va aprecia munca depusa. Cu siguranta nu aveti nimic de pierdut!

In incheierea articolului

Stim cat de dificila poate fi realizarea unui advertorial, in special daca nu aveti experienta in domeniul scrisului sau nu aveti curajul sa indrazniti prin aceasta forma.

Tocmai de aceea agentia de web design ProjectMedia va pune la dispozitie nu doar servicii de optimizare SEO si web design, dar si diferite solutii pentru a obtine o strategie de marketing perfecta pentru business-ul pe care il detineti.

Tor ce trebuie sa faceti este sa ne contactati chiar acum, iar noi ne vom ocupa cat mai repede posibil de comanda dumneavoastra. In plus, vom stabili impreuna un plan de bataie, pentru ca rezultatele sa fie impecabile si pe termen lung.

cat costa o optimizare seo

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ