Cum economisim timp cu porti electrice?

0
Cum economisim timp cu porti electrice?
cat costa o optimizare seo
Share Button

Cand ne gandim la porti este posibil sa ne vina in minte scenariile din filemele americane cu personaje principale bogate.

Totusi in ultima vreme portile automate se extind si se adapteaza publicului tot mai mult fiind imbunatatite si devenind realitate pentru mai multi oameni si proprietari de locuinte la curte nemaicontand atata de mult veniturile acestora.

Portile automate pot sa se traduca prin mecanisme care va ajuta in ceea ce priveste siguranta si confortul dar sunt si situatii cand puteti avea nevoie de ele si sa nu va dati seama.

Functiile de baza pentru astfel de porti tin de siguranta locuintei sau de confortul dat de telecomenzi.

Pentru mai multe informatii vizitati Gunther-Tore Romania.

Atunci cand se apropie iarna poate sa apara situatia in care sotia e nevoita sa iasa din casa, cand ati anuntat-o ca mai aveti cateva minute si ajungeti, in plina zapada pentru a va deschide poarta. Ea va trebui sa stea afara si sa va astepte pana cand vede luminile de la masina pe alee.

De cealalta parte veti sta la volan asteptand sa va deschida cineva portile dupa ce intrati in curte cu masina si ele trebuie sa fie inchise iar masina va trebui si ea parcata. Fiecare va avea ceva de facut in aceasta situatie si se va supune riscului de raceli.

Acesta este un prim scenariu de care veti putea fi scutit in momentul in care ajungeti cu masina la poarta pentru ca puteti sa apasati doar un buton si aceasta se va deschide.

Dupa ce intrati in curte puteti sa mergeti in liniste catre casa daca ati apasat butonul pentru a inchide poarta. Datorita tehnologiei radio nimeni nu va putea actiona poarta in afara de proprietar.

Va gandtiti sa organizati un eveniment sau sa dati o petrecere acasa? Atunci probabil ca ati luat in calcul si numarul de invitati care vin cu masina si va forteaza sa gasiti solutii in asa fel incat sa nu mai fie nevoie sa stati pe laga porti. In cazul in care montati un interfon puteti sa fiti scutiti de drumurile spre poarta pe care va trebui sa o deschideti constant si veti scapa de sentimentul ca nu va aflati in siguranta.

Veti putea sa controlati si numarul persoanelor prezente dar si aparitiile neasteptate. Atunci cand mai vine cineva le puteti face mai usor accesul in curte fara sa aveti nevoie sa va deplasati.

In momentul in care sunteti pusi in fata unor situatii limita trebuie sa ajungeti la magazin sau la farmacie repede. Ce puteti sa faceti decat sa va duceti la masina si sa plecati spre destinatie.

In momentele respective tot ceea ce va doriti este sa plecati cat mai repede fara sa va dati jos pentru a deschide poarta si apoi sa scoateti masina si sa coborati din nou pentru a inchide poarta.

Daca unul dintre copii alearga dupa dumneavoastra cu ajutorul celulelor fotoelectrice aceste porti isi vor activa sistemul cu ajutorul caruia nu fac rau nimanui pentru ca se opresc cand detecteaza ca ceva se misca.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ