Cum asortam cromatic draperiile?

0
Cum asortam cromatic draperiile?
cat costa o optimizare seo
Share Button

Este evident ca atunci cand vorbim despre draperii trebuie sa stim cum sa asortam culorile pentru ca toata camera sa fie armonioasa. Am intalnit persoane care sustin ca alegerea draperiilor potrivite este un procedeu simplu. Noi suntem de alta parere.

Trebuie sa stim sa determinam corect ce culoare si ce modele trebuie sa aiba draperiile din casa pentru a se potrivi perfect cu decorul din interior. Prin urmare acest articol va fi dedicat in totalitate draperiilor.

Aflati in acest articol cum trebuie sa alegem perdelele si draperiile tinand cont de culorile care exista in camera pentru ca alegerea lor e foarte importanta daca vreti sa va simtiti bine in propria casa.

Draperiile si perdelele au rolul de a completa interioarele si spatiul din camere si alegerea lor este extrem de importanta. Culorile pentru perdele si pentru draperii trebuie sa tina cont de culorile care exista in camera. Culorile peretilor si mobilierului va vor da o idee in ceea ce priveste culorile pe care ar trebui sa le puneti la ferestre.

Tinand cont de culorile pe care le alegeti pentru camere va dam mai multe sfaturi pentru a putea alege corect perdelele si draperiile. In primul rand trebuie sa stiti ca peretele cu fereastra este de preferat safie cat mai liber pentru a se putea crea ideea de spatiu mai mare. Daca aveti camerele mici e bine sa va orientati si sa cautati perdele fine, invizibile de culori deschise si draperii cre sa aiba doua nuante mai inchise decat perdeaua.

Pentru spatii mari se pot alege si culori ceva mai inchise si combinatia de perdele simple fine crem si draperii grele violet ar putea fi o alegere foarte buna pentru camera de zi.

Perdelele si draperiile ar trebui sa urmareasca tot aceeasi linie si materialele trebuie sa se potriveasca unele cu celelalte iar nuantele trebuie sa fie apropiate ori in contraste cat mai frumoase. Cele pentru dormitoare ar trebui sa dea si un aer intim camerelor si prin urmare va puteti gandi si la draperiile de bumbac si la perdelele din materiale fine si moi.

Perdelele din bucatarie trebuie sa aiba culori deschise pentru ca in general bucataria este spatiul in care se aduna familia pentru a lua masa si este nevoie ca in acest spatiu sa existe lumina. In bucatarie cele mai bune ar fi draperiile crete si scurte din materiale mai groase cu motive cu flori ori cu dungi si in loc de perdea puteti pune jaluzele in culori mate.

In sufragerie perdelele si draperiile trebuie sa fie deschise in special daca aveti flori la geamuri. Se poarta mult perdelele transparente si draperiile care pot acoperi doar zona de sus a ferestrelor si zonele laterale lasand sa se vada si priveslistea de afara frumos. Ele sunt precum niste esarfe pentru geamuri si dau si un aer intim si romantic.

Daca aveti de exemplu covoare albastre inchis si accesoriile sunt crem, o alegere foarte buna in ceea ce priveste geamurile sunt draperiile bej, crem galbui sau crem. Nu uitati ca toate aceste culori neutre sunt frumoase pentru geamuri in special in spatiile in care vin musafirii sau acolo unde este nevoie de lumina.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ