Cu un soft delivery poti creste numarul de clienti din restaurantul tau

0
Share Button

Domeniul food a crescut foarte mult  si dupa cum este prognozat se va dezvolta foarte mult si in continuare. Din cauza lipsei de timp tot mai multe persoane prefera sa manance la restaurant sau sa comande la birou sau acasa mancare.

 Acest lucru poate fi vazut ca o mare oportunitate pentru restaurante, dar in acelasi timp poate aduce si multe provocari.

Serviciul de livrari la domiciliu pentru restaurante reprezinta o mare oportunitate pentru a avea un numar mare de clienti.

O afacere in domeniul food delivery iti permite sa te dezvolti mai repede deoarece nu ai nevoie inchiriezi mai multe locatii in care sa deschizi puncte de lucru.

Este de ajuns sa ai un singur centru de preluare si procesare a comenzilor bine organizat si o retea de agenti, pentru ca produsele tale sa ajunga la mai multi clienti decat ai crezut.

Problemele apar atunci cand restaurantele isi iau mai mult decat pot face fata. Astfel, multi cad prada propriei dezvoltari, fie din lipsa personalului, fie din cea a gestionarii insuficiente a resurselor afacerii.

Tot mai multe restaurante care realizeaza livrari la domiciliu pierd zilnic clienti si nu din cauza calitatii mancarii ci din cauza dezorganizarii si a timpului mare de asteptare. Tot mai multi clienti se plang ca este depasit termenul de livrare estimat, ca mancarea ajunge rece si eventual ajunge si incompleta.

Cum se pot rezolva aceste probleme pentru a nu mai pierde clienti?

Cu ajutorul unui sistem tip crm poti face ca toate aceste probleme sa dispara si in plus vei avea:

  • O mai buna organizare pentru ca gestionezi eficient comenzile la domiciliu;
  • Castiga timp pentru ca reduci timpii de la preluarea comenzilor pana la livrarea lor;
  • Control si vizibilitate asupra business-ului;
  • Clienti mai multumiti pentru ca livrezi eficient comenzile.

Odata ce ai rezolvat problemele nemultumirii clientilor ei se vor intoarce la tine si vor recomanda si altor persoane restaurantul tau.

 Principala modalitate de a avea mai multi clienti este să reusesti sa ii pastrezi pe cei actuali si sa le oferi putin mai mult decat se astepta pentru ca asa ei te vor recomanda.

Pe langa toate aceste beneficii pentru clienti, un soft delivery te ajuta sa ai un control  mai mare asupra afacerii, nu mai este nevoie sa stai cu mana pe telefon sau sa-ti impingi angajatii de la spate atunci cand ii vezi ca stau la tigara in loc sa se ocupe de livrarea marfii.

 Acum ai posibilitatea de a urmari statusul comenzii inca de la lansarea ei, astfel incat sa urgentezi procesul de livrare in punctele in care crezi ca este nevoie de mai multa actiune.

cat costa o optimizare seo

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ