Cele mai COOL modele de instalatii de Craciun

0
Share Button

Te-ai intrebat vreodata ce ar fi Craciunul fara lumina? Este bineinteles greu de imaginat o astfel de situatie deoarece suntem obisnuiti ca bradul, casa si orasul sa ne fie invaluite in lumini si scanteiri oferite de armatele de instalatii de Craciun ce dau stralucire, culoare si magie zilelor de iarna.

Astazi, datorita timpurilor moderne, fata de vechile timpuri cand abia se nastea acest trend, lucrurile s-au simplificat iar aspectul pomului de Craciun este cu mult imbunatatit, magazinele oferind o larga gama de modele de instalatii de Craciun, cat mai unice, speciale si diferite, potrivite pentru toate gusturile. Iata cateva tipuri si detalii despre diverse luminite de Craciun.

Instalatiile de Craciun tip perdea cu LED, sunt ideale pentru a decora exteriorul unei case. Imbraca minunat in magie un perete al casei si datorita jocurilor de lumini pot imita sclipirile razelor reflectate in zapada.

Gama variata de culori, dimensiunile generoase ale acestora sau posibilitatea montarii in serie a mai multor perdele, face din aceste instalatii luminoase de Craciun, tipul ideal de lumini decorative pentru orase si exterioarele cladirilor. De la Alb Rece la multicolor, culorile LED-urilor sunt extrem de variante, fiind potrivite pentru orice fel de cerere si preferinta.

Instalatiile ce imita caderea fulgilor de nea, sau cele cu efect ploaie sunt ideale pentru decoratul partilor superioare de la case, a copacilor sau chiar a strazilor, avand un efect vizual de poveste, fiind unice si speciale.

Acestea sunt deseori folosite pentru amenajarile stradale sau ale targurilor cu tematica de Craciun, creand diverse scenarii si povesti. Bineinteles, pentru astfel de tipuri de situatii este necesar sa fie folosite instalatii luminoase rezistente la intemperii, cu grad de protectie sporit si potrivite pentru cerintele in fata carora trebuie sa faca fata.

modele-de-instalatii-de-craciunDe asemenea, tot pentru zonele de la marginea acoperisurilor este creata si instalatia luminoasa de Craciun ce imita turturii, acestea au diverse jocuri de lumini ce imita reflectarea razelor luminoase prin gheata transparenta.

Acest tip de instalatii luminoase, pot fi montate individual sau in serie, pot fi digitali sau cu Led-uri clasice, pot avea jocuri cu ninsoare sau raze reflectate si pot fi mici, mari sau mijlocii. Diversitatea de modele pe care acest tip de luminite ce Craciun o ofera este extrem de benefica celor care stiu exact ceea ce vor sau care au nevoie de o dimensiune exacta sau de un joc de lumini prestabilit.

Sa nu uitam sa mentionam furtunul luminos cu led-uri, cu ajutorul caruia putem contura in mod magic, casa, geamul sau strazile si putem crea diverse forme luminoase, folosind indemanare si imaginatie.

Acest model de furtun luminos poate fi cilindric sau poate avea banda cu led-uri, venind intr-o varietate mare de culori, destinat utilizarii atat interioare cat si exterioare, avand si avantajul faptului ca poate fi cumparat in role de mari dimensiuni, avand insa optiunea de a fi portionat in diverse lungimi.

Indiferent de ce alegere veti face, aveti grija ca toate instalatiile sa fie montate in conditii de siguranta, iar odata montate, indiferent de modelul ales, va vor incanta privirile si sufletul cu magia jocurilor de culori si lumini.

cat costa o optimizare seo

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ