Cele mai cool accesorii pentru smartphone

0
Cele mai cool accesorii pentru smartphone
Share Button

Pe langa clasicele huse si folii pe care fiecare fiecare dintre noi le va instala pe smartphone-ul propriu pentru a-i conferi mai multa protectie exista o serie de accesorii mai putin uzuale care ar trebui sa ne intereseze pentru ca sunt menite pentru a creste utilitatea dispozitivului sau pentru a ne permite sa uzam de anumite functii ale sale intr-un mod mai usor si eficient.

Probabil ca putini dintre noi au auzit de suporturi pentru telefonul mobil de tip trepied. Este usor sa ne dam seama care este rolul acestor accesorii.

Cu totii am trecut prin situatia jenanta de a incerca sa facem o poza unei persoane dragi sau unui grup de prieteni, eventual un selfie, doar ca sa vedem ca poza a iesit cam distorsionata din cauza faptului ca ne-a tremurat mana.

Cu ajutorul unui trepied vom reusi sa realizam acele poze perfecte din prima, scutindu-ne din a pierde timp si din a-i stresa prea mult pe cei carora le facem poza, punandu-i sa stea intr-o postura nenaturala un timp indelungat.

Desigur, trepiedele pot fi mari, pentru a fi puse direct pe pamant, sau mici, care pot fi usor purtate in orice loc, trebuind sa improvizam putin pentru a face o poza de la un nivel mai inalt.

cat costa o optimizare seo

Un alt accesoriu interesant este reprezentat de dispozitivele care ne permit sa masuram concentratia de alcool expirat. Acesta este un accesoriu ce necesita conectarea prin bluetooth la telefon a unui dispozitiv care masoara nivelul de alcool atunci cand suflam in el.

Desigur, acesta este cel mai util in state in care putem consuma alcool in cantitati mici si conduce fara probleme, atat timp cat alcoolul nu depaseste un anumit nivel.

Pentru cei cu iPhone sau iPad exista dispozitive pe care le atasam la telefon pentru a prinde statiile TV care emit in zona noastra. Cu un astfel de dispozitiv putem sa ne uitam la televizor fara sa fie nevoie de o conexiune la internet. Desigur, cea mai mare problema este data de faptul ca nu are o raza foarte mare si nu este disponibil pentru toate tipurile de telefoane.

Un accesoriu mai putin uzual este cel care ne permite sa ne masuram muschii. Intr-adevar, pare putin probabil, dar accesoriul este unul simplu, bazat pe electrozi de dimensiuni mici care analizeaza grupe individuale de muschi. Accesoriul vine la pachet cu un program care ne va recomanda cele mai bune exercitii pentru a ne extinde anumiti muschi, in functie de necesitati sau dorinte.

Mini sonar-ul pentru pescuit reprezinta, din nou, un dispozitiv interesant pe care il putem lua cu noi atunci cand vrem sa mergem oriunde la pescuit.

Evident ca ideea de scapare in natura suna foarte bine si ne face sceptici la ideea de a ne lua astfel de dispozitive si accesorii pentru smartphone-ul nostru cu noi. Totusi, este mai bine sa avem un astfel de dispozitiv si sa stim sigur daca sunt sau nu pesti in aproprierea locului in care vrem sa stam sa pescuim, decat sa mergem dupa noroc.

Majoritatea accesoriilor ne permit sa folosim telefonul intr-un mod nou, ceea ce il poate expune la noi riscuri. Inainte de a achizitiona astfel de accesorii este bine sa ne protejam telefonul mobil prin achizitionarea unei huse LG si a unei folii.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ