Ce trebuie sa stii despre ceasurile de barbati?

1
Ce trebuie sa stii despre ceasurile de barbate?
Share Button

Barbatii sunt pretentiosi atunci cand vine vorba de accesoriile la care ei tin mult. Ceasurile se numara printre acestea. Un ceas de barbati trebuie sa indeplineasca mai multe criterii pentru a fi pe placul cuiva pasionat de acest domeniu. Criteriile trebuie respectate atent, in special daca ceasul cumparat va fi facut cadou unui barbat.

Pentru a lua cea mai buna decizie in privinta unui ceas de barbati, trebuie sa tii cont ca acesta este cel mai de pret accesoriu pe care un barbat il poarta. El este un element definitoriu al stilului barbatesc si trebuie sa emane stil, forta si aleganta. Desigur, barbatii care poarta mereu costum nu vor prefera indeosebi ceasurile sport, aceasta prima regula fiind una esentiala.

In general, un ceas sport este mai ieftin decat unul clasic si elegant. Totusi, multi prefera ceasurile sport pentru functiile numeroase pe care acestea le ofera. Exista deopotriva ceasuri sport si ceasuri clasice ce ofera o vizualizare optima si pe timpul noptii, insa unul sport poate masura distanta, e dotat cu compas si e capabil chiar sa indice altitudinea la care te afli.

Un alt criteriu ce trebuie luate in condiderare tine de cureaua ceasului. Cea facuta din metal este preferata in general deoarece rezista mai bine in timp in comparatie cu pielea naturala. Un ceas potrivit este acela care corespunde marimii incheieturii celui care il poarta. Pentru un barbat scund nu este de preferat un ceas de dimeniuni mari, insa pentru o persoana inalta un astfel de acesoriu este tocmai bun.

In ultimul timp au inceput sa fie lansate tot mai multe ceasuri de dimeniuni mari, ele definind un stil cu totul diferit. Daca vei cauta un ceas rezistent la apa trebuie sa stii sigur daca el rezista la scufundari (si pana la ce adancime) sau poate rezista doar la udarea cu apa sau in fata ploii.

Cel caruia ii faci un cadou poate avea o functie importanta intr-o companie si ar putea dori sa impuna respect in fata celor cu care colaboreaza zilnic. In acest caz, un ceas sport nu ar fi o alegere inspirata. Sedintele, intalnirile cu partenerii de afaceri si colaborarea cu alte companii sunt situatii in care eticheta elegantei si a seriozitatii impun purtarea unui ceas de lux, care sa impresioneze inca de la inceput pe oricine.

Pe de alta parte, un barbat care iubeste calatoriile va fi intotdeauna interesat de un ceas specific, care sa aiba numeroase alte functii in plus fata de indicarea orei. Foarte important este si locul din care cumperi un ecas de barbati. Atunci cand il achizitionezi, asigura-te ca ai toate actele la dispozitie, iar produsul beneficiaza de garantia legala la care ai dreptul.

Mediul online prezinta avantajul unor preturi mai mici deoarece cheltuielile retailer-ului respectiv sunt mai mici decat ale unuia care detine un magazin in orasul tau. Poti fi tentat sa cumperi un ceas chiar si de pe asa-zisa “piata neagra”, insa in acest caz trebuie sa ai grija ca produsul sa nu fie doar o replica a ceasului original pe care il doresti.

cat costa o optimizare seo

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ