Ce presupune repatrierea decedatilor din Anglia?

0
Ce presupune repatrierea decedatilor din Anglia?
Share Button

Anglia este o tara atractiva pentru foarte multi romani datorita salariilor mari pe care amgajatorii le ofera, si datorita nivelului ridicat de trai. Din acest motiv, foarte multi romani au ales sa isi incerce norocul si sa isi caute un job bun in aceasta tara.

Unii dintre acestia si-au indeplinit cu succes toate obiectivele stabilite, in timp ce altii din pacate si-au gasit sfarsitul in aceasta tara. Romanii care au pierit in Anglia, si care deja au fost stabiliti in aceasta tara alaturi de familie au fost ingropati acolo, pentru ca familia sa nu mai suporte costurile repatrierii.

Au existat insa o multime de situatii in care romanii plecati la munca in Anglia, si-au gasit acolo sfarsitul, iar familiile indurerate au contactat firmele care presteaza servicii funerare Anglia, pentru a incepe procedurile privind procesul de repatriere.

In cele mai multe dintre cazuri, familiile indurerate care au apelat la ajutorul acestor firme de servicii funerare, au solicitat ca reprezentantii firmelor sa se ocupe de obtinerea tuturor documentelor necesare pentru a se putea efectua transportul funerar international.

cat costa o optimizare seo

In cazul in care doar decedatul se afla in Anglia iar restul familiei se afla in Romania, cu siguranta membrii familiei nu ar fi stiut unde trebuie sa mearga pentru a obtine documentele necesare repatrierii, probabil au existat cazuri in care membrii familiei indurerate nici nu vorbeau limba engleza, asa ca obtinerea documentelor devenea misiunea reprezentantilor firmei de servicii funerare.

Reprezentantii firmelor de acest gen, pe langa faptul ca se ocupa de obtinerea tuturor documentelor necesare, le ofera membrilor familiilor indurerate si servici de consultanta gratuita.

Acestia pregatesc deasemenea si decedatul pentru transport. Exista situatii in care decedatul trebuie preluat de la morga, iar reprezentantii firmei se pot ocupa chiar si de imbracarea acestuia.

Apoi, decedatul urmeaza sa fie asezat intr-un sicriu special din zinc, fara de care nu este permis transportul funerar international. Sicriul din zinc va fi apoi introdus intr-un sicriu normal din lemn, pentru a se putea efectua transportul.

In ceea ce priveste transportul propriu – zis, important de mentionat este faptul ca acesta se realizeaza cu masini special construite pentru transport funerar international. Aici discutam despre masini frigorifice autorizate care dispun de mai multe dotari speciale pentru aceasta activitate.

In cazul in care familia decedatului se afla deja in Anglia, in functie de capacitatea masinii, unul sau doi membrii ai familiei se pot intoarce in tara cu masina cu care se efectueaza transportul funerar.

La cererea familiei, firma poate pune la dispozitie o masina doar pentru membrii familiei care isi doresc sa insoteasca persoana decedata pe tot parcursul drumului din Anglia si pana in Romania.

Preturie in ceea ce priveste transportul funerar international sunt diferite de la caz la caz si de la o tara la alta, si din pacate repatrierea decedatilor din Anglia este foarte costisitoare, tinand cont de distanta dintre cele doua tari.

Asadar, acestea sunt in mare parte detaliile pe care trebuie sa le cunoasca cei care se afla in trista situatie de a repatria un membru decedat al familiei din Anglia.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ