Ce este si cum functioneaza Social Insider?

0
Ce este si cum functioneaza Social Insider?
Share Button

Anul acesta am mers pe ideea de seo accounts pentru ca am gasit aceasta super oferta si am zis ca este neaparat sa o incerc. Nu am regretat nicio secunda pentru ca abonamentul are un pret pe care il voi avea neschimbat pe viata. In plus, am acces la o serie imensa de utilitare de cea mai buna calitate cu specificatii full pentru seo. Ai grija insa, preturile sunt in crestere pe masura ce locurile se ocupa.

Ce este Socialinsider?

Socialinsider este un instrument de analiza social media destinat agentiilor de marketing digital, profesionistilor de marketing si echipelor, permitand utilizatorilor sai sa adune analize mediatice ale concurentei lor si sa inteleaga strategiile lor de social media.

Colecteaza analize media sociale de la platforme populare, inclusiv Facebook, Twitter si Instagram si ofera o comparatie detaliata intre utilizatori si concurentii lor. Aspectele esentiale ale analizei social media, cum ar fi performanta continutului, implicarea postului, implicarea in audienta si cresterea traficului, sunt analizate temeinice pentru a oferi utilizatorilor cunostinte de care au nevoie pentru a excela sau a realiza competitia.

Cu ajutorul Socialinsider, utilizatorii au o platforma puternica care utilizeaza algoritmi de invatare a masinilor pentru a determina continutul pe care concurenta il intensifica pentru a-si imbunatati conversiile si vanzarile.

Privire de ansamblu asupra beneficiilor sociale

Socialinsider va ofera un software cuprinzator si inteligent de analiza a social media, care va ofera ceea ce aveti nevoie pentru a obtine un avantaj distinct fata de concurenta dvs. in ceea ce priveste media sociala si marketingul digital – informatia acestora.

Cu Socialinsider, nu trebuie sa cautati manual paginile sociale ale concurentilor dvs. si sa petreceti ore sau zile analizand si ghicind strategiile lor de social media. Software-ul colecteaza in mod automat si analizeaza  pachetele lor de social media in cateva minute si furnizeaza informatiile pe care le doriti pe un platou de argint. Fie ca este vorba de Facebook, Twitter sau Instagram, Social Insider te-a acoperit.

In arta si razboiul marketingului digital, este esential sa stii cum te pozitionezi impotriva concurentei. Socialinsider va face usor si rapid pentru dvs. si echipa dvs. de marketing sa stiti ce face concurenta corecta, ce miscari vor face si cum intentioneaza sa faca o campanie.

Cu Socialinsider, nu vei duce o batalie – poti genera o strategie si sa-ti atraga concurentii in propriul joc. Cunoasteti si intelegeti cum functioneaza strategiile lor, descoperiti continutul pe care lucreaza si descoperiti statistici pe care tocmai nu le puteti gasi pe cont propriu.

Socialinsider va permite sa faceti toate aceste lucruri si sa le lucrati in avantajul dvs. fara a petrece ore si zile. Puteti crea strategii de social media care sa functioneze si sa conduca afacerea dvs. la succes.

Prezentare generala a caracteristicilor Socialinsider

  • Social Media Analytics
  • Date istorice
  • Compararea mai multor profiluri
  • Promovarea Post Detection
  • Descarcati postarile ca CSV
  • Rapoarte de angajament
  • Cresterea ascultatorilor
  • Cresterea profilului in timp
  • Ce probleme va rezolva Socialinsider?

iti recomandam sa folosesti aceste instrumente si vei descoperi ca toate sunt in avantajul tau. Cu instrumentele potrivite poti face cea mai buna campanie de SEO.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ