Cat de benefica este apa obtinuta cu ajutorul ionizatorului de apa?

0
Share Button

In articolul acesta veti afla cele mai importante lucruri  pe care trebuie sa le cunoasteti atunci cand vine vorba despre beneficiile pe care le promit unii specialisti legat de acel ionizator de apa .

In afara de aerul pe care il respiram, apa este cel mai esential element pentru supravietuirea organismului. Corpurile noastre sunt facute din 70% apa si, pe masura ce inaintam in varsta, resursele corpului nostru se diminueaza, de aceea este foarte important sa ramanem hidratati.

Insa, cine stia ca exista atat de multe moduri in care sa ramai hidratat, caci intr-o societate in care marketing-ul intelligent incearca sa ne convinga sa cheltuim bani zilnic pentru a ne hidrata, poate fi extrem de dificil sa decidem care este cel mai bun lichid pe care sa il consumam.

Exista mai multe tipuri de apa disponibile pe piata, insa trebuie sa stiti exact care sunt cele mai bune pentru propria sanatate.

Apa ionizata

Ionizatorul de apa foloseste energia electromagnetica pentru a incarca pozitiv mineralele din componenta negativa a apei. Astfel, ionizatoarele de apa fac ca anumite celule sa atraga ioni care au o incarcare contrara lor. Cand acest lucru se intampla, ionii trec printr-o membrana numita membrana de schimb bipolar. Aceasta membrana permite ionilor sa treaca prin ea, insa opreste alte particule , reusind astfel sa le elimine pe cele contaminate. Procesul de separare al ionilor face ca apa acida si cea alcalina sa se formeze in acelasi timp, caci membrana separa mineralele de restul.

cat costa o optimizare seo

Din nefericire, deoarece consumatorii nu consuma apa acida, cea mai mare parte a acesteia este aruncata. Mai exact, din toata apa care intra in ionizator, doar jumatate ajunge sa fie consumata , iar cealalta ajunge sa fie irosita.

Beneficiile-apei-ionizate

Ionizatorul de apa produce apa care este alcalina, uneori prea alcalina, insa pe piata exista si alte modalitati de creere a apei alcaline.   Ionizatorul de apa are diverse niveluri de alcalinizare, astfel incat atunci cand un consumator se afla la inceputul dietei, sa poate opta pentru un nivel mai scazut al alcalinitatii.

Ionizatoarele de apa au fost disponibile in Orient de peste 40 de ani, iar in urma cu peste 10 ani sa-au facut aparitia in Statele Unite si in celelalte locuri ale lumii, ajungand sa fie utilizate pentru uzul casnic din ce in ce mai des.

Beneficiile apei ionizate

Apa alcalina ionizata este una dintre cele mai mari progrese preventive in materie de sanatate si minuni tehnologice ale secolului 21, insa acest fapt nu a fost cunoscut in totalitate.

Aceasta apa are un puternic efect antioxidant care ofera organismului cantitati extraordinare de oxigen si deci, foarte multa energie. Aceasta este foarte alcalina si ajuta la neutralizarea si spalarea deseurilor acide din organism.

Pe deasupra, apa ionizata are puterea de a hidrata mult mai bine organismul si de a-l detoxifia, caci grupurile de molecule de apa ionizata au fost mult reduse in dimensiuni, prin urmare sunt mult mai usoare. Dimensiunea redusa a apei ionizate ii permite sa hidrateze mult mai eficient corpul, impingand toxinele in timp ce trece usor prin tesutul corpului.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ