Cat costa gentile din piele naturala?

0
Cat costa gentile din piele naturala?
cat costa o optimizare seo
Share Button

Oricine isi doreste sa aiba o geanta din piele naturala, dar mai toate cumparatoarele de genti sunt un pic speriate de pretul acestor genti piele dama.

Este destul de adevarat ca preturile gentilor din piele naturala sunt preturi mai mari decat pentru gentile din materiale ieftine, din piele sintetica, sau ecologica, vinilin, sau alte tipuri de materiale.

In primul rand este vorba de piele naturala, care este scumpa, dar si mult mai rezistenta, apoi pielea naturala se poate repara mult mai usor si ramane ca noua, insa aprovizionarea cu pielea naturala este limitata, pe cand materialele sintetice sunt produse in fabrica.

Pielea naturala nu produce alergii, pe de alta parte, deci ii creste valoarea si prin acest aspect. Sunt si persoane care nu doresc materiale din piele, din principiu, fiind mai inclinate spre natura si protejarea sa, deci aparand principiul ecologiei. Atunci apeleaza la pielea ecologica, care este mai ieftina si imita destul de bine calitatile pielii naturale.

Cu siguranta, depinde de modelul pe care il alegeti, de pielea folosita, de dimensiunile gentilor, de compania care produce astfel de genti, pentru ca exista designeri de genti foarte cunoscuti, exista si un clasament al celor mai scumpe genti, in care se pare ca primul loc il ocupa un designer japonez Ginza Tanaka, cu o poseta din cel mai pretios metal, platina si din diamante.

Apoi designeri ca Chanel cu geanta Diamond Forever, Hermes Matte Crocodile Birkin, din piele naturala de crocodil, creatiile casei Leiber din safire roz, si Louis Vuitton, foarte cunoscut ca designer de genti scumpe.

Dar in aceste cazuri, este vorba de designeri de lux, ei se afla in topul foarte putin accesibil persoanelor care au castiguri medii. Am dat doar exemplele acestea, pentru ca de aici se poate porni cu preturile foarte mari, dar sunt preturi exclusiviste, deci nu pot fi luate in calcul de publicul larg.

Revenind la preturile pentru toti, acestea depind foarte mult de model si de designer, dar ne referim acum la preturi accesibile. Comparand acum cu gentile din materiale ieftine, pielea naturala folosita la genti piele dama este dovada calitatii si a preturilor mai mari, dar este o dovada in plus ca pielea naturala este foarte apreciata, rezistenta, fina si pretioasa. Este mai bine sa aveti un buget mai mare pentru a achizitiona o geanta mai buna.

Cate dintre noi nu au aruncat foarte repede o geanta mai ieftina dupa doar cateva utilizari, si cate dintre noi dupa ce au cumparat o geanta mai scumpa, din piele, desigur, nu au fost incantate sa constate ca este foarte rezistenta, si a meritat investitia, poate chiar a fost apreciata si laudata de colege si prietene, si le-ati recomandat si acestora sa isi cumpere genti de calitate, chiar daca au preturi mai mari.

Fiti deci in favoarea calitatii in ceea ce priveste un accesoriu care va este atat de necesar, de util, nu este ceva de care puteti oricand sa va lipsiti. Geanta din piele este un accesoriu extrem de util si de valoros.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ