Care sunt cele mai sexy zone ale corpului?

0
Care sunt cele mai sexy zone ale corpului?
Share Button

Pentru angajare videochat si pentru o activitate de succes in acest domeniu, dar nu numai, aveti nevoie sa va cunoasteti foarte bine corpul si sa puteti decide care sunt cele mai atragatoare parti ale corpului vostru.

O echipa de cercetatori formata din oameni de stiinta de la universitati din Anglia sau din Africa de Sud a propus primul studiu sistematic ce analizeaza si magnitudinea senzatiilor erotice care sunt generate de mai multe parti ale corpului.

Una din celemai surprinzatoare surprize a fost si faptul ca in urma analizelor se constata ca piciorul nu e neaparat cea mai atragatoare parte din corp. Mai exact peste trei sferturi din participanti au trecut ca rotula si laba piciorului au nota zero.

Aceste rezultate par sa contrazica explicatiile din trecut cu privire la modul in care se distribuie zonele erogene si care sugereaza ca senzorii existenti in creier care sunt responsabili de picioare sunt asezati chiar langa cei care au legatura cu zonele genitale.

cat costa o optimizare seo

Un alt aspect la fel de surprinzator a fost si consistenta de raspunsuri. Sunt multi oameni care presupun ca o femeie are in general mai multe zone erogene in timp ce in corpul nostru este numai o singura zona de felul acesta.

Lucrurile nu stau asa de obicei. Barbatii si femeile sunt egali la capitolul acesta si poate sa existe numai un usor avataj la femei a spus profeosrul Oliver Turnbull.

De asemenea acesti oameni de stiinta nu se gandeau ca vor constata ca sunt niveluri mari de corelatie dintre notarile tuturor participantilor indiferent de gen, varsta sau orientare sexuala. Rasa si nationalitate. Barbatii sau femeile listeaza 41 de parti ale corpului in ordine remarcabil de similare.

Dupa ce plaseaza primele pe lista partile genitale, urmeaza buzele, coapsele si urechile care sunt urmate de omoplati. Sunt totusi cateva diferente mari intre sexe, barbatii au notat partea din spatele piciorulul aproape la fel de importanta cum sunt si urechile iar femeile nu au tendita sa ia aceasta zona in calcul. Si palmele au fost considerate mult mai erotice de catre barbati decat de catre femei.

Dupa aceasta analiza s-a constatat ca oamenii impartasesc in general aceleasi zone erogene in minim doua continente indeferent de varsta si culoare, de clasa sociala sau de orientarile sexuale si acest lucru ne sugereaza ca suntem conectati dar si ca senzatiile erotice generate de mai multe parti ale corpului nu tin de experiente si nici de cultura.

O intrebare principala ce ramane nu e unde se afla zonele erogene ci de ce sunt si zone non genitale care sunt erogene. S-a dorit sa se afle de ce este gatul o zona erogena si nu fruntea tinand cont de faptul ca ambele au de fapt aceiasi senzori biologici.

Studiul sugereaza ca exista o parte din creier diferita in mod complet de tot ceea ce se stia care are rolul de a controla toate aceste zone. Se crede ca un argument bun este cel ca zonele unde este localizat cortexul insular ete cel responsabil de toate aceste senzatii  si atractii.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ