Care sunt cele mai noi telefoane Microsoft de pe piata?

0
Care sunt cele mai noi telefoane Microsoft de pe piata?
Share Button

Chiar daca telefoanele sub brandul Nokia nu mai sunt produse, acestea sunt disponibile sub brandul Microsoft, care a lansat doua noi telefoane. Romanii se numarau printre utilizatorii din intreaga lume de telefoane si huse Nokia, iar astazi aceste telefoane inca se mai pozitioneaza printre preferintele oamenilor din intrega lume.

Cu ocazia Mobile World Congress, Microsoft a anuntat doua noi telefoane ale sale, respectiv Lumia 640 si Lumia 640 XL. Acestea sunt echipate cu un procesor Qualcomm Snapdragon 400 cu o frecventa de tact de 1,2GHz si o memorie RAM de 1GB. De asemenea, dispun de ecrane cu rezolutie HD si strat protector Gorilla Glass 3.

Lumia 640 este versiunea mica, care are un ecran cu o diagonala de 5 inci si o baterie de 2500 mAh. Dispune, de asemenea, de o camera cu senzor de 8MP si o camera frontala de 1MP. Versiunea mare Lumia 640 XL dispune de un ecran cu  o diagonala de 5,7 inci si este echipat cu un strat de polarizare ClearBlack.

Alte dotari ale telefonului Lumia 640 XL includ un panou IPS mai bun si o baterie mai mare de 3.000mAh. La acest telefon veti intalni, de asemenea, o camera foto superioara cu senzor de 13MP si o camera frontala de 5MP. Atat telefonul Nokia Lumia 640, cat si modelul Lumia 640 XL, folosesc platforma Windows Phone 8.1 GDR si actualizarea Denim. Datorita acestora, ofera cateva optiuni software noi si un meniu Settings mult mai bine organizat.

Asemeni celorlalte telefoane Lumia lansate din toamna anului 2014, si acestea doua ofera 15GB de stocare cloud suplimentara. Cele doua telefoane sunt disponibile in Romania incepand cu data de 28 aprilie 2015 si speram sa putem utiliza in continuare si alte noi telefoane Microsoft.

In anul 2014 a fost lansat primul telefonul sub brandul Microsoft, respectiv Microsoft Lumia 535. Acesta venea echipat cu un procesor Qualcomm Snapdragon 200 si o camera principala de 5MP cu blit integrat. Este un telefon potrivit pentru cei care indragesc sa realizeze selfie-uri, iar bateria sa are o capacitate de 1905mAh.

Dupa ce Microsoft a cumparat Nokia cu 5,44 miliarde de euro, americanii au hotarat sa renunte la brandul Nokia, dar sa continue cu Lumia. Lucrurile sunt in continua dezvoltare pentru Microsoft, care a cumparat Skype cu 8,5 miliarde de dolari. In acest fel, compania isi mareste sansele de a concura cu Apple si Google.

Aceasta tranzactie este utila companiei americane, deoarece ii permite sa integreze serviciul gratuit Skype in toate produsele pe care le ofera. Daca Apple detine Facetime, iar Google dispune de Google Voice, Microsoft poate sa puna la dispozitia utilizatorilor sai un serviciu online de comunicare.

Exista numeroase transformari care se produc pe piata de telefonie mobila. Daca Nokia a inovat de la aparitia primului telefon pana in anul 2007, atunci cand a fost lansat iPhone, astazi asteptarile sunt mult mai ridicate de la un telefon mobil. Cu toate acestea, exista inca o cerere pentru telefoane si huse Nokia sau Microsoft, chiar daca aceasta nu atinge asteptarile producatorilor.

cat costa o optimizare seo

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ