Care sunt castile bluetooth ieftine?

0
Share Button

Avantalk Jogger Pro: Aceste casti bluetooth sunt usoare si confortabile. Nu costa prea mult, dar nu dureaza prea mult, fie pentru ca designul nu este destul de robust. Calitatea sunetului lasa ceva de dorit.

Mpow Swift: Aceasta este o casca sport bluetooth de calitate buna si ieftina. Mpow Swift este confortabil si usor. Ergonomic, ofera posibilitatea de a rula si de a face sport in aer liber in timp ce utilizati aparatul plasandu-l oriunde pe corp, fara limitarile traditionale de semnal de blocare.

Pe de alta parte, calitatea sunetului nu este cea mai buna. Sunetul nu are un pic de substanta, adancime sau forta. Pentru un sunet de calitate mai buna, alegeti un alt model.

SoundPEATS Q12: Acest set de casti ieftine sunt usoare, stabile si confortabile. Pentru un pret mai mic de 20 de euro, acest set cu casca are un design putin mai fin decat SoundPEATS Q9A. Acesta vine cu mai multe dimensiuni de carcase pentru ureche pentru a se potrivi cu dimensiunea urechilor. Bluetooth 4.1, SoundPEATS Q12 este compatibil cu majoritatea smartphone-urilor.

cat costa o optimizare seo

Microfonul incorporat va permite sa raspundeti la telefon, chiar daca calitatea microfonului din exterior nu este exceptionala. Sunetul este satisfacator, dar nu este comparabil cu sunetul Bose SoundSport. Autonomia de aproximativ 6 ore este destul de buna.

TaoTronics BH09: este o perche de casti ieftine care costa mai putin de 20 de euro. Acest set  de casti trece peste ureche si sunt adapostite in canalul auditiv, asigurand, astfel, o buna performanta in miscari bruste. Capacul castilor este proiectat sa reziste transpiratiei si apei. Conectarea este posibila doar cu cea mai recenta generatie de dispozitive compatibile Bluetooth 4.1.

Tehnologia aptX ofera o calitate a sunetului, similara castilor cu fir.  Acest model amelioreaza zgomotul din exterior pentru un sunet mai bun. Datorita microfonului integrat, utilizarea este posibila pentru telefonie.

Durata de viata a bateriei este de 10 ore de muzica continua, ceea ce permite acoperirea nevoilor unui antrenament fara intreruperea muzicii. Incarcarea este posibila printr-un port micro-USB. TaoTronics BH09 este mic cand este indoit si depozitat in capacul sau. Poate fi transportat peste tot.

TaoTronics TT-BH06: Calitatea este corecta in raport cu pretul. Este usor de utilizat si se tine la ureche. Sistemul de izolare a zgomotului ambiental este satisfacator. Cu toate acestea, aceste casti va izoleaza de exterior si nu sunt neaparat destinate joggingului sau ciclismului. Si aceste casti pentru sport nu sunt cea mai buna alegere din punct de vedere al durabilitatii.

Jabra Rox: Ca si in cazul celorlalte casti Jabra, sunetul este clar si izolarea fonica este foarte buna. Pe de alta parte, aceste casti nu au o durabilitate mare, iar achizitionarea de varfuri de spuma pentru ureche este necesara pentru un confort mai bun pentru ascultare. Bateria are o durata de viata mica.

Jabra Sport Coach: Aceasta casca sport este o noutate care incorporeaza un senzor de miscare care functioneaza cu aplicatia Jabra Sport sau cu alte aplicatii cum ar fi Runtastic. Aceste casti sunt confortabile si se pot intretine foarte usor, iar durata lor de viata este mare.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ