Care sunt avantajele oferite de SemRush?

0
Care sunt avantajele oferite de SemRush?
Share Button

Daca cititi acest articol, probabil ca decideti daca merita sa investiti intr-un instrument SEO care costa in jur de 100 USD pe luna. Permiteti-mi sa va ajut sa va decideti prin impartasirea propriei mele experiente cu instrumentul si sa evidentiati, de asemenea, unele dintre caracteristicile pe care le iubesc si unele la care simt ca ar fi nevoie de cateva imbunatatiri.

Probabil ca va trebui sa accesati SEMrush in timp ce cititi aceasta recenzie pentru o intelegere mai profunda a caracteristicilor. Daca nu v-ati inscris deja pentru trial, puteti face acest lucru. Acesta va va oferi acces liber la SEMrush Pro de 14 zile. De asemenea va debloca toate caracteristicile pe care ar trebui sa le utilizati pentru a verifica instrumentul.

Cand discutam despre “Cautare”, vorbim predominant despre rezultatele cautarii Google. Indiferent daca este vorba de cautari organice sau platite, companiile mari si mici sunt ocupate incercand sa preia primele cateva sloturi ale rezultatelor cautarii Google. Acesta este modul in care acestea pot trage traficul masiv pe site-ul lor web si paginile de destinatie. Acest post este despre revizuirea SEMrush si alternativele sale.

Traficul si rata de conversie reusita este prima si singura prioritate pentru orice companie. In mare parte, comerciantii se dedau la Search Marketing. Analiza in timp real si monitorizarea competitorilor actioneaza ca un gateway catre modalitati prin care mai mult trafic poate fi redirectionat catre propriul dvs. site web prin intermediul motoarelor de cautare precum Google, Bing, Yahoo si altele.

Search Marketing este un termen larg care se incadreaza in SEO (Search Engine Optimization) si SEM (Search Engine Marketing). In timp ce SEO este in mare parte cu privire la achizitionarea de utilizatori pe baza vizibilitatii rezultatelor cautarii, SEM este mai mult despre atragerea traficului prin anunturile plasate pe paginile cu rezultate ale cautarii.

In acest articol, voi discuta despre acest instrument SEM care poate fi folosit pentru a cerceta cuvintele cheie ale concurentilor – SEMrush, pe care l-am folosit in multe proiecte. Scrierea nu se refera doar la punerea la indemana a cititorilor, ci si la cautarea si gasirea cititorilor care le-au cautat si a le pune in post, astfel incat sa poata conduce trafic relevant din motorul de cautare. Sau, punand-o invers, folosind aceste cuvinte cheie, puteti conduce trafic extrem de relevant prin anunturile din motorul de cautare.

Conform unui raport recent publicat de Adobe privind Marketing Tech, cresterea anuala a cheltuielilor de marketing pentru motoarele de cautare a crescut cu 12%, Google fiind principalul jucator.

Inainte de a vorbi despre modul in care SEMrush ajuta la SEO organic, avem o imagine de ansamblu rapida a modului in care SEM este diferit de SEO. Partea buna este ca acum nu mai trebuie sa investesti 100 de dolari in SemRush pentru simplul motiv ca exista SemRush group buy unde contra unui abonament avantajos ai acces la peste 100 de tooluri pentru SEO inclusiv SEM Rush. Poti face abonamentul accesand linkul si vei primi acces premium la toate utilitarele intr-un timp foarte scurt pentru a optimiza imediat campaniile.

cat costa o optimizare seo

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ